MILJANA KULIĆ NAPRAVILA RUSVAJ! Nišlijka ovo uradila na pisti, učesnici Elite nisu mogli da skinu pogled s nje!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I pored toga što je večeras u stručnom žiriju, ona je iskoristila svojih pet minuta, prilikom čega je sve ostavila bez teksta.

MILJANA KULIĆ NAPRAVILA RUSVAJ! Nišlijka ovo uradila na pisti, učesnici Elite nisu mogli da skinu pogled s nje!

Foto: RTV PINK printscreen

U toku je izbor za Mis i Mistera u novoj sezoni rijalitija Elita, a turbulentno je već na samom početku! Pistom su prvo prošetale žene, te je svaka iskoristila svojih pet minuta da se pokaže u najboljem svetlu.

Miljana Kulić prošetala je pistom, kako bi svojim cimerkama pokazala šta je oličenje samopouzdanja. I pored toga što je večeras u stručnom žiriju, ona je iskoristila svojih pet minuta, prilikom čega je sve ostavila bez teksta.

- Miljana, možeš ti to i bolje, ali dobro. Pokazala si šta je pravo samopouzdanje - kazala je Ivana.

Jelena Ilić naredna je prošetala pistom.

Foto: RTV PINK printscreen

Aneli Ahmić

 

- Jelena je malo posustala, deluje neraspoloženo. Gde ti je Rajačić, da te on nije ubedio da si loša riba? - upitao je Milan.

Sandra Obradović je naredna prošetala pistom.

- Bavi se ugostiteljstvom, nadam se da će mene ugostiti, ali ćemo videti - kazao je Milan.

Foto: RTV PINK printscreen

Jelena Ilić

 

Inače, Lepi Mića je prvi vođa u "Eliti 8", a danas je došlo vreme da prokomentariše ukućane i podeli budžet za ovonedeljne troškove, što je i učinio. Krenuo je sa iznošenjem mišljenja, a kada je stigao do Miljane Kulić, sa kojom je godine proveo u rijalitiju, došlo je do žestokog sukoba:

- Ovo je ništa što ću da iznesem o ovim personama, ali polako. Teodora, mali budžet, nastavi kako jeste - rekao je Mića.

- Mene stvarno boli k*rac da se svađam- rekla je Teodora.

- Bebica je dobio nadimak od Miljane, predatavila ga je kao arhitektu, a on je hranio kao bebu. Na kraju, kod Miljane se to završi ovakvim stvarima - rekao je Miroslav.

- Na kraju je izdao moju porodicu i mene kad je ušao u rijaliti. Počeo je da pljuje ljude koji su ga hranili - ubacila se Miljana.

- Ne bi me čudilo da za mesec dana kažeš da je on ljubav tvog života. Bebica je radio pogrešne stvari, ali sad se dozvao pameti - rekao je Pržulj.

- Miljana, možda i doguraš do nekog mesta - poručio je Mića.

- Aleksandra, veliki budžet - rekao je Mića kratko.

- Sofija, mlada si i lepa devojka - rekao je Pržulj.

- Ana Spasojević je bila već u rijalitiju, ali svaki put neupečatljiva. Evo ti srednji budžet - rekao je Miroslav.

- Imaš neki problem, Ivane? To je veliki kofer, molim da mi se unese kofer sa šminkom - rekla je Ana.

- Ša i Miona, s njim sam bio u svađi u svakom rijalitiju, ali bile su interesantne. Vremenom se smiri sve i tako u nedogled. Miona me ništa nije slušala, ali u životu mi nije rekla nijedno ružno slovo. Veliki budžet za Mionu, za Ša srednji - kazao je Mića.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading