SNIMAK POMIRENJA MAJE I CARA ZAPALIO INTERNET! Zajedno uhvaćeni u hotelu, više ne kriju vezu!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković i Filip Car ponovo zajedno.

SNIMAK POMIRENJA MAJE I CARA ZAPALIO INTERNET! Zajedno uhvaćeni u hotelu, više ne kriju vezu!

Foto: ST/Nemanja Pančić/Vladimir Lukić, Pixabay.com

Maja Marinković nedavno je okončala svoju emotivnu vezu sa Stanislavom Krofakom, ali sve ukazuje na to da je ponovo pala pod uticaj svog bivšeg dečka, Filipa Cara. Njih dvoje, čije su ljubavne avanture predmet velikog interesovanja javnosti, iznova su postali tema brojnih spekulacija na društvenim mrežama.

Fanovi, koji se nazivaju lemurima, pažljivo prate svaki korak ove ljubavne sage. Mali signali koje Maja i Filip šalju jedno drugom putem citata, pesama i objava na društvenim mrežama, godinama su bili predmet pažljivog posmatranja. Iako su njih dvoje uvek demantovali da je njihov odnos onakav kakvim se čini, nedavno su se pojavili dokazi koji su njihove fanove uverili da je njihova ljubav ponovo procvetala.

Maja je nedavno otputovala i svoje pratioce na Instagramu počastila snimkom iz jednog hotelskog kompleksa. Istog dana, Filip je objavio fotografiju iz teretane, a pažljivim posmatračima nije promakao enterijer teretane koji je identičan onom u hotelu gde boravi Maja. Fotografije su brzo postale dokaz da su Maja i Car ponovo zajedno, iako ova dvojica još uvek izbegavaju da javno govore o svom pomirenju.

Republika

Foto: Instagram.com/tweety_o_eliti

 

 

Nakon završetka popularne popularnog rijalitija "Elite", odnos između Maje Marinković i Stanislava Krofaka privukao je pažnju javnosti. Međutim, čini se da je njihova priča sada zauvek završena.

Maja je donela odluku koja jasno stavlja tačku na njihov odnos i daje Stanislavu jasnu poruku da treba da krene dalje. Naime, Maja je nedvosmisleno okončala vezu sa Stanislavom tako što ga je otpratila sa svog Instagram profila, jasno mu stavljajući do znanja da je za nju njihova priča završena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading