SADA JE SVE JASNO: Ovo su favoriti "Elite 8", osvojili duplu KRUNU (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Beloj kući održan izvor za Mis i Mistera.

SADA JE SVE JASNO: Ovo su favoriti "Elite 8", osvojili duplu KRUNU (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Na velelepnom imanju u Šimanovcima sinoć je održan izbor za miss i mistera "Elite 8", a stručni žiri bio je u sledećem sastavu:

Milena Kačavenda, Nenad Macanović Bebica, Nenad Marinković Gastoz, Lepi Mića, Baki B3, Katarina Samardžić, Miljana Kulić, Raško Mladenović, Petar Ilić i Božo Franić.

- Misica Elite 8 je Sofija Janićijević, a Mister je Stefan Karić - saopštila je voditeljka Ivana Šopić odluku žirija.

Stručni žiri ubedljivo se odlučio da Miss Elite 8 bude Sofija Janićijević, dok je Misster Stefan Karić. Dok su delili glasove mnogi članovi stručnog žirija otkrili su da nisu slučajno dali po 12 poena i Stefanu i Sofiji, te su im jasno dali znak da ih vide kao par.

Republika

Foto: Printskrin TV Pink

Sofija Janjićijević i Stefan Karić osvojili duplu krunu

Publika je za miss i mistera imala prava da glasa i putem društvenih mreža. 

Na fejsbuku najviše glasova publika je udelila Sofiji Janićijević, te je ona misica za publiku na fesjbuku. S druge strane, pored misice fali mister, te je tako publika s društvene mreže Fejsbuk ovog puta bila naklonjena Stefanu Kariću.

Tako da je ovaj par osvojio duplu krunu sinoć i odmah je jasno da publike ove sezone već ima jasno definisane favorite.

Pobednici po izboru korisnika društvene mreže tiktok su Aneli Ahmić i Mateja Matijević.

- Stefan Karić može da dođe na binu, a od muškaraca može da ti se pridruži Mateja Matijević. Mateji neka se pridruži već krunisana misica, Anđela Đuričić. Aneli, stani pored Anđele...Mateja je osvojio još jednu titulu, on je drugi put mister, a Aneli je misica - saopštila je Ivana Šopić, dok su na Instagramu glasali ovako:

Republika

Foto: RTV PINK printscreen

Anđela Đuričić najlepša po izboru publike sa Instagrama

- Neka mi se pridruži ovde, što ne mora da znači da je baš ona pobednica. Može Aneli, s tobom zajedno može Anđela Đuričić. Mogu da vam se pridruže Mateja i Stefan. Dvoje koje ne bude podignuta ruka su sledeći koji imaju najviše glasova. Misica Elite 8 što se instagrama tiče Anđela Đuričić i Mateja Matijević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading