NE DIRAJ MILJANU DOK SPAVA! Kulićeva izazvala KOLAPS u Beloj kući nakon buđenja, OVOM cimeru se ne piše dobro! (GALERIJA)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Božo Franić doveo Miksi do ludila!

NE DIRAJ MILJANU DOK SPAVA! Kulićeva izazvala KOLAPS u Beloj kući nakon buđenja, OVOM cimeru se ne piše dobro! (GALERIJA)

Foto: ST/Vladimir Lukić

Miljana Kulić

Takmičarka "Elite 8" Miljana Kulić rano jutros je pobesnela i napravila dramu u pušionici. Naime, njoj je zasmetalo što ju je cimer Božo Franić budio rano jutros i otkrivao, pa je tako krenula da urla na njega, a onda je najavila novi haos.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Božo Franić je jutros doveo Miljanu do ludila

- Jutros je došao ološ i govori mi da ustanem. Ti ćeš mene da budiš?! Ajde što me budi, nego me otkriva, šta da su mi se gaćice videle ili nogice? Samo još jednom da proba za nogu da me hvata - besnela je Miljana.

Inače, sinoć je Kulićeva privukla veliku pažnju na "Izboru za Miss i Mistera". Pistom su prvo prošetale dame, a Miljana je, i pored toga što je bila u stručnom žiriju, odlučila da pokaže cimerkama svoj samouvereni hod.

- Miljana, možeš ti to i bolje, ali dobro. Pokazala si šta je pravo samopouzdanje - rekla joj je voditeljka Ivana Šopić.

Republika

Foto: RTV PINK printscreen

Miljana Kulić sinoć

Kulićeva je i juče doživela kolaps na raspodeli budžeta Lepog Miće, koji je pomenuo njenog bivšeg partnera Nenada Macanovića Bebicu.

- Bebica je dobio nadimak od Miljane, predatavila ga je kao arhitektu, a on je hranio kao bebu. Na kraju, kod Miljane se to završi ovakvim stvarima - rekao je pevač.

- Na kraju je izdao moju porodicu i mene kad je ušao u rijaliti. Počeo je da pljuje ljude koji su ga hranili - ubacila se Miljana.

- Ne bi me čudilo da za mesec dana kažeš da je on ljubav tvog života. Bebica je radio pogrešne stvari, ali sad se dozvao pameti - rekao je Pržulj.

- Miljana, možda i doguraš do nekog mesta - poručio je Mića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading