ANELI "NA APARATIMA": Ovo je nova simpatija Nenada Marinkovića Gastoza - nagradio je, a danas se ne odvaja od nje! (GALERIJA)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijaliti zvezda blizu ulaska u novu vezu!

ANELI "NA APARATIMA": Ovo je nova simpatija Nenada Marinkovića Gastoza - nagradio je, a danas se ne odvaja od nje! (GALERIJA)

Foto: ST/Vladimir Lukić

Sinoć se u "Eliti 8" odigrao "Izbor za Miss i Mistera". Stručni žiri su činili Lepi Mića, Božo Franić, Baki B3, Raško Mladenović, Petar Ilić, Nenad Marinković Gastoz, Nenad Macanović Bebica, Miljana Kulić, Katarina Samardzić, Milena Kačavenda i Milica Dugalić.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Mrvica je sinoć dobila 12 poena od Gastoza

Na iznenađenje svih, Gastoz je dao 12 bodova Jeleni Nedeljković Mrvici, što je svima bilo zanimljivo, pa su po Eliti krenule priče da je Gastoz bacio oko na Mrvicu. Gastoz je odmah krenuo da provodi vreme sa Sofijom Janićijević, a danas se prešaltao na Mrvicu, sa kojom je krenuo u romantičnu šetnju po kiši.

KAKO ĆE ANELI REAGOVATI NA OVO?

Ostaje nam da ispratimo kako će se ovaj odnos odvojiti. Inače, Gastoz se po ulasku zbližio sa Aneli Ahmić, a juče je isplivala informacija da je ona glumila u njegovom spotu pre sedam godina.

Republika

Foto: ATA Images

Aneli i Gastoz se znaju dugi niz godina

Nakon ovoga, oglasila se Anelina sestra Sita Ahmić.

- Samo ću kratko da kažem, Gastoz i ja smo bili zajedno u rijalitiju i ostali smo baš dobri. Upoznala sam ga sa Aneli, i pitao je da mu bude u spotu. Gastoz je dolazio i kod nas u Sarajevo i upoznao neke članove naše familije!!! Nikada u životu Aneli i on nisu bili skupa, a devet godina se znamo svi tako da odmah skratimo ovo. Svako polazi od sebe pa je nejasno da muško u žensko ako se poznaju, takvim mozgovima da nisu imali ništa od prijateljstva - napisala je Ahmićeva u objavi na Instagramu, pa naglasila:

- Apsolutno podržavam njihovo druženje je je Gastoz dobar i pozitivan momak za kojeg mogu reći da je kao porodica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Fan grupa

11.09.2024 01:34

Aneli mi te volimo Za dobrim konjem se prasina dize a zle jezike i bolesne glave bozija kazna ce da stigne