ZAPROSILA ME POZITIVNIM TESTOM ZA TRUDNOĆU: Jodžir je ceo život bio zaljubljen u nju, a nije imao hrabrosti da joj PRVI priđe (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi jedva čekaju da Jovana Radulovića vide u "Eliti 8".

ZAPROSILA ME POZITIVNIM TESTOM ZA TRUDNOĆU: Jodžir je ceo život bio zaljubljen u nju, a nije imao hrabrosti da joj PRVI priđe (FOTO)

Foto: Instagram.com

Crnogorski influenser Jovan Radulović Jodžir dospeo je u žižu javnosti nakon što su mnogi njevu objavu u kojoj se pozdravlja sa porodicom protumačili kao odlazak u rijaliti.

Međutim, kako se za sada još uvek nije pojavio u "Eliti 8" sve zanima šta se sa njim dešava i kada tačno će se pridružiti ekipi koja se već uselila na velelepno imanje u Šimanovcima.

On je u međuvremenu još više zagolicao maštu objavivši sliku sa iskusnim rijaliti igračem Markom Janjuševićem Janjušem, pa su pojedini pomislili da se upravo sa njim savetuje oko svog ulaska.

Za to vreme, uveliko se komentariše i snimak na kome se on na srceparajući način oprašta od porodice pred odlazak, a sve više je onih koji ga osuđuju što napušta ženu i decu zbog rijalitija.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jovan Radulovic (@jodziir)

 

Naime, Radulovićevi fanovi navikli su na klipove u kojima se pojavljuju svi članovi porodice, dok je njegova lepa, zgodna i markantna supruga Irena crnogorskoj javnosti je poznata i sa malih ekrana. 

Ona je televizijska novinarka, koja izveštava sa terena, a jednom priliom je Jodžir je otkrio kako je zapravo ta vanserijska lepotica zaprosila njega i to na veoma nesvakidašnji način.

Irena je originalna i bez trunke foliranja, što je meni najbitnije, a danas je retko - opisao je Jovan ranije za medije čime ga je Irena osvojila, a onda šokirao:

- Zaprosila je ona mene, pozitivnim testom za trudnoću!

Irena je takođe jednom prilikom progovorila o suprugu i bračnom životu.

- Znamo se dugo, upoznali smo se još dok smo bili osnovci, jer su nam očevi dugogodišnji prijatelji. Uvek se šalim i kažem da je Jovan celi život zaljubljen u mene, ali nikad nije imao hrabrosti da mi priđe na taj način. Zajedno smo sedam, od čega u braku četiri godine. Relju smo dobili u vanbračnoj zajednici, a Irinu u braku - ispričala je ona za medije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading