MILAN MILOŠEVIĆ HITNO HOSPITALIZOVAN: Voditelj u lošem stanju, priključen na aparate!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan Milošević morao je da se javi lekaru!

MILAN MILOŠEVIĆ HITNO HOSPITALIZOVAN: Voditelj u lošem stanju, priključen na aparate!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Voditelj popularnog rijaliti šou programa "Elita 8", Milan Milošević, izazvao je zabrinutost među svojim fanovima kada je na svom Instagram profilu objavio fotografiju na kojoj je priključen na infuziju. Mnogi su se pitali šta se događa sa omiljenim voditeljem, ali on je brzo smirio strasti objašnjavajući da je imao veoma napornu nedelju zbog otvaranja nove sezone rijalitija "Elita" i da mu je bilo potrebno pojačanje imuniteta.

Milošević je istakao da je, i pored napornog tempa rada, veoma uzbuđen zbog početka nove sezone "Elite" i da ne može da dočeka da gleda kako će se nove učesnike snaći u izazovima koji ih očekuju. On je istakao da je zdravlje na prvom mestu i da je odlučio da se preventivno priključi na infuziju kako bi ojačao svoj imunitet i bio spreman za sve što ih čeka u narednom periodu.


Nakon objave o priključenju na infuziju, Milan Milošević je dobio veliku podršku od svojih fanova. Mnogi su mu poželeli brz oporavak i izrazili zahvalnost što se brine o svom zdravlju. Njegova iskrenost i transparentnost su naišli na pozitivne reakcije, a mnogi su istakli da im je drago što vodeći lik rijalitija brine o svom zdravlju kako bi mogao da pruži najbolje iskustvo publici.

Otvaranje nove sezone rijalitija "Elita" donelo je veliki posao i odgovornost za Milana Miloševića. Uz pripreme, snimanja i promociju, voditelj je imao veoma napornu nedelju. S obzirom na to da je fokusiran na pružanje vrhunskog iskustva u emisiji, briga o zdravlju je postala prioritet, što je i rezultiralo odlukom da se priključi na infuziju.

Najava nove sezone rijalitija "Elita" izazvala je veliko interesovanje publike. Milan Milošević je najavio da će nova sezona doneti mnoge iznenađujuće obrte, uzbudljive izazove i nezaboravne trenutke. Očekuje se da će nova sezona ponuditi gledaocima još više uzbuđenja i nepredvidivih situacija, a voditelj je istakao da je spreman da zajedno sa takmičarima uđe u novu avanturu.

Iako je izazvao zabrinutost među svojim fanovima, Milan Milošević je uspeo da smiri strasti objašnjavajući razloge za priključenje na infuziju. Njegova iskrenost i posvećenost poslu su naišli na veliku podršku, a najava nove sezone rijalitija "Elita" dodatno je podigla uzbuđenje među publikom. Svi nestrpljivo iščekuju početak nove sezone, uz želje za brz oporavak omiljenom voditelju.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
dušanka

11.09.2024 05:37

ŠOPIĆKA DO POBEDE...MILANU ŽELIM SVE NAJ...NAJ...ALI N...I...K...O...SEM ŠOPIĆKE NE BI IZDRŽAO SVE....KAKVA ANA, KAO NA ŠTULAMA JE JER JE NISKA, A NE POSTOJI PLASTČAR DA TO OMOGUĆI...NI DUŠICA, KOJA JE PIJANA, OSTRAŠĆENA...SAMO I JEDINO IVANA ŠOPIĆ...