EKSPLICITAN VIDEO ANE SPASOJEVIĆ PROCURIO U JAVNOST: Gola ko od majke rođena, OVAKVU je nikada niste videli! (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Spasojević se potpuno opustila.

EKSPLICITAN VIDEO ANE SPASOJEVIĆ PROCURIO U JAVNOST: Gola ko od majke rođena, OVAKVU je nikada niste videli! (VIDEO)

Foto: Printscreen/PINK

Tiktokerka Ana Spasojević ušla je u osmu sezonu najgledanijeg rijalitija na našim prostorima ,,Elita". Iako mnogi smatraju da poseduje informacije koje će otkriti mnoge tajne takmičara, Ana se za sada još uvek nije opustila na jeziku, ali u drugim delovima sigurno jeste. 

Naime, na društvenoj mreži ,,X" bivši Tviter, pojavio se snimak na kom se vide gole grudi Ane Spasojević. Takmičarku do sada nismo imali prilike da vidimo u ovakvim izdanjima, jer se tokom prethodnog takmičenja u rijalitiju pazila i nije dozvolila da joj gole grudi ispadnu. Međutim, da li se još uvek nije privikla na kamere, jer je napravila pauzu u rijaliti takmičenju, ali jedno je sigurno, muškarcima definitivno nije bilo dobro kada su ugledali ove kadrove. 

Ana je nakon ovog snimka sigurno dobila armiju muškaraca koji su postali njeni fanovi. 

Ceo snimak možete pogledati klikom na ovaj LINK.

- Evo dobro sam. Nisam se previše uželela kamera, ali sam spremna!  Najveći trip mi je kad izađem iz rijalitija gde mi je bubica. Svi kažu da sam najveća jezičara i da sam nedostajala u Eliti 7, ali mene uopšte ne remeti kada mi kažu da sam jezičara. Lepše mi je da mi kažu da sam jezičara nego laka žena koja skače sa cveta na cvet. Imam informacije, mada za sada ne znam ni ko ulazi. Znaću, ima dana i ima vremena, skupljam ja to polako sve i stavljamu tefter - rekla nam je Ana Spasojević nakon potpisivanja ugovora za Elitu. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading