ANĐELO SAČEKAO "ELITU 8", PA OTKAČIO ANITU! Ranković prestao da glumi ljubav, usledio BURAN RASKID!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđelo Ranković i Anita Stanojlović više nisu u ljubavi.

ANĐELO SAČEKAO "ELITU 8", PA OTKAČIO ANITU! Ranković prestao da glumi ljubav, usledio BURAN RASKID!

Foto: youtube.com/RTV Pink/Zadruga Official

Društvenim mrežama ovih dana kruže spekulacije o navodnom raskidu između Anite Stanojlović, pobednice "Elite 7", i trećeplasiranog Anđela Rankovića. Glavna tema diskusija je nestanak Anđelovog profila sa Instagrama, kao i nedostatak zajedničkih fotografija na Anitinom profilu. Ovo je posebno zabrinulo njihove fanove, naročito one iz takozvane "Neviđene armije", koja ih mesecima obasipa poklonima.

Pozivajući oboje kako bismo dobili zvaničnu potvrdu ili demantovanje ove vesti, ni Anita ni Anđelo se nisu odazvali na naše pozive. Čak ni na poruke nisu odgovorili, iako je jasno da su ih videli. Ovakva nedostupnost samo je dodatno rasplamsala sumnje i glasine o njihovom odnosu.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Anita Stanojlović i Anđelo Ranković

 

Podsetimo se i Anitinog odgovora u emisiji "Narod pita" kada je dobila pitanje da li je upoznala Anđelovu majku. Njen izbegavajući odgovor i rečenica "Nisam u dužnosti da odgovaram na ta pitanja, ne želim da uplićem njegovu mamu" dodatno je podgrejala interesovanje javnosti.

Ova situacija izazvala je brojne spekulacije i rasprave među fanovima, dok su mnogi izrazili zabrinutost za njihov odnos. Činjenica da je Anđelo ugašen profil na Instagramu, kao i nestanak zajedničkih fotografija sa Anitinog profila, samo je dodatno podgrejalo ove spekulacije.

Ostaje da vidimo da li će ova priča dobiti svoj epilog ili će ostati tajna upakovana u misteriju njihovog odnosa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Trsha

11.09.2024 00:19

hahah pa zar je neko i verovao "u pravi put i veliku ljubav" ovo dvoje manipulatora?!? Da, samo produkcija Pinka i Matori Mica, molim vas aplauz za njih!!! Pokusali ste narod da prevarite, ali NEide....

dušanka

11.09.2024 05:25

On mi je odvratan...ali ako je tako...pozdravljam...jer mu je ona mrlja u biografiji...ni po čemu mu nije dorasla...pri tom je zlo...