KAMERE SU SVE ZABELEŽILE! Pijana takmičarka NAPRAVILA HAOS, isplivala istina nakon prve bračne SVAĐE!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za njihovu trenutnu popularnost zaslužna je izjava da su se tek venčali, a sada vidimo da i u njihovom svežem braku postoje brojne nesuglasice...

KAMERE SU SVE ZABELEŽILE! Pijana takmičarka NAPRAVILA HAOS, isplivala istina nakon prve bračne SVAĐE!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Kontroverzni bračni par Miloš Simonović i Silvija Patrik Simonović nedavno su otkrili javnosti razlog svoje poslednje svađe, a u pitanju je ponekad problematičan hobi - prepuštanje alkoholu.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miloš i Silvija

Silvija je priznala da su njihove svađe često izazvane njenom konzumacijom alkohola, dok je Miloš dodao da se Silvija često pridružuje njemu kada popije, ali potom gunđa

- To su naše sitne čarke oko alkohola - rekla je Silvija.

- Kad god popijem ona ide za mnom i gunđa - dodao je Miloš.

Odnos sa cimerkom Mateom Stanković

U istoj radio-emisiji, Simonovići su progovorili o svom odnosu sa cimerkom Mateom Stanković. Silvija je odlučno istakla da smatra Mateu patološkim lažovom, dok je Miloš podržao suprugu i izrazio svoju podršku u svemu što ona misli i govori.

Foto: Printscreen/PINK

Matea Stanković

- Ona je patološki lažov. Ja bih tu temu da završim, sa njom ću samo za crnim stolom i tamo ću i da je sasečem - rekla je Silvija.

- Ne bih da komentarišem, podržavam moju ženu u svemu - poručio je Miloš.

Ova javna izjava o negativnom mišljenju o Mateu Stankoviću može izazvati dodatnu pažnju javnosti, posebno zbog njihovog otvorenog stava o ovoj temi.

Sukobi u braku i javno iznošenje negativnog mišljenja o poznatim ličnostima često privlače pažnju medija i javnosti. Simonovići su hrabro odlučili da podele svoje probleme sa javnošću, što može doprineti otvorenijem razgovoru o ovakvim temama u društvu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading