POTUKLE SE MILJANA I MARIJA KULIĆ! Pred Elitu 8 najstrašnije zakrvile, Željko prisustvovao stravičnim scenama NASILJA!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isplivali jezivi detalji drame u Nišu.

POTUKLE SE MILJANA I MARIJA KULIĆ! Pred Elitu 8 najstrašnije zakrvile, Željko prisustvovao stravičnim scenama NASILJA!

Foto: instagram.com, zadrugaofficial

Neposredno pred ulazak u "Elitu 8", rijaliti svet je bio potresen sukobom između Miljane Kulić i njene majke, Marije Kulić. Ovaj incident izazvao je veliku pažnju javnosti, a detalje ove neobične situacije otkrio je Marko Đedović, njihov nekadašnji cimer iz rijalitija, sa kojim Marija neprestano "ratuje" putem društvenih mreža.

Prema Đedovićevim rečima, sukob između Miljane i Marije je izbio zbog nesuglasica oko priprema za ulazak u "Elitu 8", a sve je posmatralo Miljanino dete, što je dodatno uznemirilo javnost. Kako je Đedović preneo, tenzija između majke i ćerke kulminirala je u žestoku svađu, koja je na kraju prerasla u fizički sukob. 

- Da je do socijalnih službi, davno bi vas odveli na lečenje i ne bi ti imala starateljstvo. Ispričaj šta je bilo, Makice, i što si se makljala sa ćerkom celu noć pre ulaska, a dete gledalo? - napisao je Marko Đedović putem storija na Instagramu.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Marko Đedović o Miljani i Mariji Kulić

Ovaj incident je dodatno stavio porodične odnose između Miljane i Marije Kulić pod lupu javnosti. Mnogi su se zapitali kakav je to odnos koji je doveo do fizičkog sukoba pred ulazak u rijaliti. Miljana sada boravi u rijalitiju, dok je Marija podržava iz spoljnog sveta, a mnoge interesuje da li i kada će joj se Marija pridružiti u "Eliti 8", s obzirom da ima veliku podršku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Nina

11.09.2024 18:30

Mare ako nemas dokaze za ovakve iskaze,nadrljao si.Ne igraju se sa Kulicima.Jedno vreme si bio podrska za Miljanu I Mariju,sta se desilo,Nije nam jasno.