OD PRODUKCIJE TRAŽIO POSEBNE PRIVILEGIJE! Procurili detalji GASTOZOVOG UGOVORA, evo šta mu je OMOGUĆENO SVAKIH 10 DANA - ŠOK!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Produkcija rijaliti zvezdi učinila ovaj ustupak?!

OD PRODUKCIJE TRAŽIO POSEBNE PRIVILEGIJE! Procurili detalji GASTOZOVOG UGOVORA, evo šta mu je OMOGUĆENO SVAKIH 10 DANA - ŠOK!

Foto: Printscreen/PINK

Nakon dugog nagađanja, Nenad Marinković Gastoz je konačno zvanično postao učesnik "Elita 8" rijaliti programa. Ovaj poznati učesnik je već stekao popularnost kroz svoje učešće u četiri sezone "Parova", gde je čak osvojio prvo mesto i bio drugoplasiran dva puta.

Foto: instagram.com/printscreen

Gastoz

Zahtev za viđanje psa

Prilikom potpisivanja ugovora za ulazak u "Elitu 8", Gastoz je, prema navodima medija, izneo zahtev da mu bude omogućeno da jednom nedeljno vidi svog psa. Zanimljivo je to da je njegovu devojku, prema istim izvorima, zadužio da čuva psa i dovodi ga u Šimanovce svakih deset dana, kako bi Gastoz mogao da ga vidi.

Foto: Printscreen/PINK

Gastoz

Detalji hapšenja i iskustvo na Tajlandu

Gastoz je nedavno javno izneo detalje svog hapšenja, otkrivajući neke publici nepoznate događaje. Kako je sam ispričao, otišao je na Tajland sa namerom da gaji marihuanu, verujući da je to tamo legalno. Međutim, situacija se zakomplikovala kada je uzeo neke pečurke za svoje poznanike, a kasnije je bio uhapšen zbog posedovanja istih.

Osim toga, Gastoz je podelio i svoje iskustvo sa bolešću koju je dobio nakon što ga je ujeo komarac Denga, što ga je privremeno sprečilo da se normalno kreće. Sve ovo su samo neke od neobičnih događaja koji su oblikovali Gastozovo iskustvo i koji su doprineli njegovoj popularnosti među publikom.

Nenad Marinković Gastoz je definitivno ličnost koja intrigira javnost svojim nekonvencionalnim pristupom i životnim iskustvima. Ulazak u "Elitu 8" će sigurno privući pažnju gledalaca, dok će detalji iz njegovog života i dalje ostati predmet interesovanja mnogih. Ostaje da vidimo kako će se Gastoz snaći u novom okruženju i kakav utisak će ostaviti na publiku u ovom rijalitiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading