PRODUKCIJA IZDALA ZVANIČNO SAOPŠTENJE! Samo tri dana od početka Elite DONELI KONAČNU ODLUKU, evo kome se NE PIŠE DOBRO!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi put u Eliti 8!

PRODUKCIJA IZDALA ZVANIČNO SAOPŠTENJE! Samo tri dana od početka Elite DONELI KONAČNU ODLUKU, evo kome se NE PIŠE DOBRO!

Foto: ST/N.PANČIĆ, Shutterstock

Početak novog rijalitija "Elita 8" na TV Pink izazvao je pravu buru emocija među gledaocima, ali i u samoj Beloj kući. Učesnici ovog megalomanskog projekta već su uspeli da izazovu totalni nemir svojim neprestanim dešavanjima, a večeras nas očekuje prva emisija "Pitanja gledalaca" koju će voditi poznati voditelj Milan Milošević, najavljeno je iz produkcijskog tima ružičaste televizije.

Foto: Printskrin TV Pink

Milan Milošević

Nepredvidivi odnosi u Beloj kući

Od samog početka, učesnici rijalitija "Elita 8" pokazali su da neće mirno sedeti, već su već izazvali mnoge zapetljane odnose. Sa pažnjom se očekuje kako će se odvijati situacija u emisiji "Pitanja gledalaca", jer je sasvim sigurno da će gledaoci postaviti pitanja koja će raščivijati mnoge tajne i konflikte unutar Bela kuće, te se svima koji su počeli da prave haos ne piše dobro.

Očekivanja gledalaca

Očekivanja publike su velika, a večerašnja emisija obećava da će biti uzbudljiva i puna iznenađenja. Gledaoci već ne mogu da dočekaju da vide kako će se učesnici suočiti sa pitanjima koja su pripremili upravo oni, ali i kako će reagovati na izazove koje im postavlja voditelj Milan Milošević.

Foto: RTV PINK printscreen

Crni sto

Sve u svemu, večeras nas očekuje prava rijaliti poslastica, pa ne propustite da budete uz TV Pink i pratite emisiju "Pitanja gledalaca" u "Eliti 8". Učesnici ni ne slute šta ih sve čeka, a gledaoci jedva čekaju da saznaju sve detalje o njihovim intrigmama i odnosima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading