ŠA PONOVO DIVLJA ZBOG STANISLAVA, KROFAK STIŽE U ELITU 8! Miona dobila informaciju iz spoljnog sveta, najavljeno POMIRENJE!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanislav Krofak je poslao poruku Mioni Jovanović, Ša dobio napad histerije.

ŠA PONOVO DIVLJA ZBOG STANISLAVA, KROFAK STIŽE U ELITU 8! Miona dobila informaciju iz spoljnog sveta, najavljeno POMIRENJE!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

U "Elitu 8" je ušao voditelj Milan Milošević i započeo rešetanje ukućana, a jedno pitanje gledaoca izazvalo je totalnu pometnju u Beloj kući. Naime, Monika Stanojkova je prenela Mioni Jovanović poruku od Stanislava Krofaka, njenog bivšeg dečka, a Nenad Aleksić Ša je odmah pobesneo i uzvratio Panteri.

Miona Jovanović je bila suočena sa pitanjem o Stanislavu, a njen odgovor je izazvao dodatnu pažnju. Odbacila je tvrdnje da ga je spomenula, ističući da je to "glupost" i da je jedna devojka pokušala da je "baci u rovce". Monika je dodala nove detalje o Stanislavu, navodeći da joj je preneo informaciju o video snimku iz hotela, ali je Miona bila izričita u stavu da je to ne zanima. Ša je dao svoj komentar na celu situaciju, izražavajući otvorenost prema Stanislavu ukoliko želi da se vrati.

 

- Nisam ja njega spomenula. Ja sa drugima nisam pričala, tos u gluposti. Jedna devojka mi ga je spomenula, pokušala je da baci rovca, ne zanima me osoba, ružna prošlost - rekla je Miona.

- Meni je Stanislav rekao da podsetim Mionu na snimak iz hotela, da su se povodom toga oglasili njeni, ja sam joj to i prenela - objasnila je Monika.

- To ime neće biti spomenuto od strane nas, ne zanima me šta se priča i piše, ja sa Mionom provodim 24 sata, sedam dana nedeljno, tako da ja znam. Ako neko želi da uđe u ovaj rijaliti, mora nekako da se istakne, a ne preko njenog imena - pobesneo je Ša.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading