POZNATO STANJE SINIŠE KULIĆA: Marija saopštila najnovije informacije, ovo je sve brinulo! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljanina majka se oglasila putem društvenih mreža!

POZNATO STANJE SINIŠE KULIĆA: Marija saopštila najnovije informacije, ovo je sve brinulo! (FOTO)

Foto: ATAImages

Roditelji Miljane Kulić, Marija i Siniša Kulić, vodili su tešku borbu sa opakom bolešću, koju su uspeli da pobede. Marija se danas na društvenoj mreži Instagram prisetila najtežeg trenutka u njihovim životima, a zatim podelila radosne vesti.

Prvo je podelila fotografiju iz perioda kad su bili teško bolesni.

- Tada, kada smo bili bolesni - napisala je Marija.

Republika

Foto: Instagram.com

Marija i Siniša pre

Potom je podelila fotografiju koja je nastala nedavno, na proslavi rođendana malog Željka Kulića.

- Sada kada smo dobro - istakla je Marija.

Republika

Foto: instagram.com/marijakulic_mtaz

Marija i Siniša sa Željkom i Miljanom

Marija je potom podelila i Sinišinu fotografiju koja je nastala u Petrovcu, gde su ove godine letovali. Zatim je podelila i niz Željkovih fotografija, koji uživa u školi u prirodi.

Republika

Foto: Instagram.com

Siniša na moru

Inače, Marija danima vodi javni rat sa Markom Đedovićem, koji je otkrio da ona ulazi u subotu u "Elitu 8". Takođe, Đedović je naveo da se Marija potukla sa Miljanom pred ulazak u rijaliti, a da je mali Željko sve gledao.

Makice, moja omiljena služavko iz "Zadruge 4", kad si mislila da ću da povučem tužbu i ja sam tvoja omiljena ličnost tada bio, ne ti moja. Da si mi zanimljiva, jesi, posebno kad vređaš ćerku, kad ti ona kaže da je bolje da si umrla od bolesti, da može na miru da se j*be sa Zolom i tuče te, pa ti nju, prezanimljive ste mi tako. Istina! - započeo je Đedović, pa nastavio:

- Da je do socijalnih službi, davno bi vas odveli na lečenje i ne bi ti imala starateljstvo. Ispričaj šta je bilo, Makice, i što si se makljala sa ćerkom celu noć pre ulaska, a dete gledalo? - napisao je Marko Đedović putem storija na Instagramu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading