ANĐELA I KARIĆ SU NOVI ANITA I ANĐELO?! Zvezdanova bivša priznala da je odmah bacila oko na Stefana, u Beloj kući nastao MUK!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Đuričić je izdvojila Stefana Karića kao jednog od najlepših muškaraca u Eliti.

ANĐELA I KARIĆ SU NOVI ANITA I ANĐELO?! Zvezdanova bivša priznala da je odmah bacila oko na Stefana, u Beloj kući nastao MUK!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Đuričić

U toku je nastavak emisije "Pitanja gledalaca", a Anđela Đuričić je dobila priliku da otkrije koji muškarac iz "Elite 8" je uspeo da privuče njenu pažnju. Naime, Anđela je priznala koji muškarci u kući su joj najlepši, a posebno se izdvojio Stefan Karić:

- Pitanje za Anđelu: Ko ti je najlepši muškarac u kući?

 

- Ne bih nikoga posebno izdvajala, čim je Mateja bivši naravno da je lep ali sad mi niko nije posebno prelep, niko mi se nije izdvojio. Evo, navešću ti ko su lepi muškarci, eto Mateja, Jovan i Stefan. Eto i Gastoz je lep, njega sam zaboravila -rekla je Anđela.

Inače, Anđela u subotu, osim što je ušla u rijaliti, ima i poseban razlog za slavlje – njen 26. rođendan. Očekuje se da će Veliki šef, kao što to obično biva u rijalitiju, pripremiti veliko iznenađenje za ovu posebnu priliku.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Anđela Đuričić

 

Fanovi su već počeli da spekulišu šta bi to moglo biti, a najpopularnije nagađanje je da bi mogla doći neka poznata ličnost iz prošlosti Anđele, poput njenog bivšeg partnera Zvezdana Slavnića. Ovo bi svakako moglo dodatno začiniti već i ovako uzbudljivu atmosferu u rijalitiju. Biće zanimljivo videti šta će Veliki Šef smisliti za ovu posebnu priliku i kako će to uticati na dinamiku igre i odnose među takmičarima.

Ona je bila prva koja je kročila u rijaliti "Elita", iako je priznala da se oseća pomalo nervozno zbog povratka u svet rijalitija. Anđela je otkrila da je njen prethodni boravak u rijalitiju bio pun izazova, ali da je uspela da prikupi snagu i odluči se za novu avanturu. Zanimljivo je da je Anđela donela svog psa Snupija sa sobom, što je dodatno obogatilo njen ulazak u ovu sezonu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading