OBELODANJENI NAJBIZARNIJI SNIMCI ANĐELE ĐURIČIĆ! Sve gadosti na jednom mestu, ovi dokazi stižu u ELITU!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Đuričić se na sve načine "pere" od veze sa Zvezdanom Slavnićem.

OBELODANJENI NAJBIZARNIJI SNIMCI ANĐELE ĐURIČIĆ! Sve gadosti na jednom mestu, ovi dokazi stižu u ELITU!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Đuričić ušla je u osmu sezonu rijalitija "Elita", kako bi se "oprala" od etikete ljubavnice, koju nosi od "Zadruge 6", kada je stupila u odnos sa tada zauzetim Zvezdanom Slavnićem, koga sada naziva svojom najvećom greškom i ne želi da se njeno ime više spaja sa njim, što je nemoguće.

Međutim, Anđelu mnogi pamte i po bizarnim fetišima, kao što su lizanje Zvezdanovih stopala, mirisanje, klečanje i ostalog, što je frizerka iz Đenovića sinoć nazvala lošom fotomontažom od strane hejtera. Iako su je ukućani podsećali na sve što je radila pred kamerama, ona se maksimalno ograđivala, pa su gledaoci pronašli dokaze - klipove iz te sezone, koji su sa strimova.

 

 

- Drago mi je što je Milena sada spomenula te scene, želim da iskoristim priliku da kažem da su te scene montirane od strane hejtera, onaj koji je gledao strimove, mogao je da vidi da to nije istina - pravdala se Anđela, dok su joj se ukućani smejali.

Anđeline izjave i dan-danas šokiraju javnost, a jedno obraćanje Zvezdanu posebno se pamti:

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official, TV Pink/printscreen

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić

 

- Da se kupamo...Skini se, ja idem da se okupam tu i čekaj me u krevetu. Najmanji problem, sutra ćeš da se okupaš, čist si kao sunce. Moj ljubić uvek miriše na čisto. Jeste da je trčao sobom i da je napravio moja lepa stopalca skroz crna, prvi put sam videla da su uprljana, ali mi se sviđaju svakako - rekla je Anđela jednom prilikom Zvezdanu.

"Ovo nije normalno", "Ovoliko nisko nijedna do sad nije pala, a svi znamo šta su radile Dalila, Tara, Maja, Luna u prvoj sezoni", "Nema kraja njenoj bolesti", samo su neki od komentara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading