"MILJANI NEMA POMOĆI..." Marija OČAJNA ZBOG ĆERKINOG STANJA - čeka se ODGOVOR PRODUKCIJE na molbu Kulićke!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanje popularne takmičarke zabrinulo fanove!

"MILJANI NEMA POMOĆI..." Marija OČAJNA ZBOG ĆERKINOG STANJA - čeka se ODGOVOR PRODUKCIJE na molbu Kulićke!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana i Marija Kulić

Marija Kulić je nedavno izazvala veliku pažnju na društvenim mrežama svojim iznenađujućim postom na Instagramu, u kojem je podelila svoje emotivne utiske o sinoćnjem događaju u "Eliti". Naime, 10. septembra, tokom večernje žurke u  Beloj kući, njena ćerka Miljana Kulić plesala je sa Ivanom Marinkovićem, ocem svog sina Željka.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Ivan i Miljana igraju

Marija je u svom postu izrazila oduševljenje i duboko emotivno iskustvo koje je doživela gledajući ovaj trenutak. Opisala je ples Miljane i Ivana kao jedno od najlepših i najdirljivijih iskustava u istoriji svih sezona "Elite" i "Zadruge". Prema njenim rečima, emotivnost plesa bila je čak jača od prvog susreta Ivana sa njihovim sinom Željkom.

Nakon reči u kojima stoji uz svoju ćerku pri njenim izborima imali su daleki odjek među publikom. Sudeći po komentarima na mrežama, mnogi su doslovno šokirani njenom objavom, te su je kontaktirali sa molbom da se i ona pojavi u rijalitiju.

Foto: instagram.com/marijakulic_mtaz

Poruka upućena Mariji

 

- Draga Marija, ja sam Vas i Miljanu, nju pogotovo, podržavala svih ovih godina i jako vas poštujem. Ovaj put Vas molim: uđite i budite uuz svoje dete, kao i do sada. Potrebni ste joj. Zamislite samo: tim Vi, Miljana i Ivan da ih gazite kao mrave - onog skeletora Miću, Kačavendu i onog Skraćenog. Molim Vas, bez Vas je rijaliti 0. Vi ste žena koja veruje, koja se moli, oprostite, pokažite veličinu. Odradite posao, uzmite novac i tužite - zakon treba da je za sve isti - glasila je samo jedna u moru molbi koje su bile upućene popularnoj Nišlijki.

Mnogi zabrinuti fanovi nisu mogli da veruju da je Marija podržala pomirenje sa Ivanom Marinkovićem, ali ne podržava Miljanino pomirenje sa Lazarom Čolićem Zolom, koga mnogi smatraju Miljaninom najvećom ljubavi. Putem svojih storija, Marija je objasnila i zašto je to tako.

Printscreen/Instagram/Marija Kulić

 

- I ptice na grani znaju Miljana sada traži da uvedu Zolu. To je radila celog leta! Tražila pare da mu šalje, ucenjivala i dobijala na kraju još i prosili po Instragramu i dobijali hiljade evra. Bili 5 dana zajedno i kud koji, mili moji. Miljani nema pomoći, jer da nije ovaj Zola, bio bi drugi Zola - objasnila je Marija Miljanino emotivno stanje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading