HITNO SAOPŠTENJE VELIKOG ŠEFA za učesnicu koja je bila VOĐA KLANA! Saru Stijović sačekalo OVO nakon JEZIVE ISPOVESTI!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnica rijalitija danas ima razlog za slavlje!

HITNO SAOPŠTENJE VELIKOG ŠEFA za učesnicu koja je bila VOĐA KLANA! Saru Stijović sačekalo OVO nakon JEZIVE ISPOVESTI!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Mlada učesnica "Elite 8" Sara Stijović danas slavi rođendan, a Veliki šef je poslao pismo na adresu Bele kuće, kako bi je obavestio da je došlo vreme za proslavu. Pismo je pročitao ovonedeljni vođa Lepi Mića.

- Draga Saro, Veliki šef ti čestita rođendan, želimo ti što više sreće i dana provedenih u "Eliti". Proslava će se odviti u Dubiozi, te možete odmah krenuti ka tamo - glasilo je pismo koje je pročitao Mića.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Pismo Velikog šefa

Inače, Sara je sinoć imala ispovest u emisiji koju je voditeljka Ivana Šopić, te priznala da je kao maloletna uplovila u kriminalne vode i bila vođa klana.

- Kupila sam sebi stan u Španiji i otvorila restoran. Bila sam u kolicima dva puta, otkazao mi je nervni sistem, ali ustala sam oba puta - odgovorila je Sara na pitanje voditeljke Ivane Šopić šta je to čime se u životu najviše ponosi.

- Čime se ne ponosiš - obrnula je pitanje Šopićeva.

- Bavila sam se kriminalom, svašta sam uradila. Počelo je sa 11 godina, uhvatila sam se sa vođom klana. Sa 12 godina bila sam već vođa i bilo je droge, oružja i ubistva - rekla je Sara kao da je popila čašu vode.

- Tamo su ozbiljni kriminalci, kreću već sa 11-12 godina - dobacio je Miloš.

- Ušla sam ovde da savetujem druge da ne rade to što sam ja radila. Ima tu lepih stvari i dobrih para, ali mnogo toga ružnog gledaš i radiš - rekla je Savka.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Sara Stijović ima jezivu životnu priču

- Je l' si bila u nekoj vezi - pitala je voditeljka.

- Ne stidim se toga, bila sam u vezi sa vođom klana i on je sad dobio doživotnu robu - otkrila je Sara Savka.

- Jedino legalmo je taj restoran, tata mi je to otvorio i on je radio, dok sam ja išla po klubovima - zaključila je Savka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading