ANITA SE IŠARALA IGLOM PO TELU ZBOG ANĐELA! Objavljena fotografija njenih GRUDI, Ranković se hitno oglasio! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobednica "Elite 7" istetovirala datum ulaska u vezu sa svojim partnerom!

ANITA SE IŠARALA IGLOM PO TELU ZBOG ANĐELA! Objavljena fotografija njenih GRUDI, Ranković se hitno oglasio! (FOTO)

Foto: TV Pink/printscreen

Pobednica rijalitija "Elita 7" Anita Stanojlović je nedavno oduševila svoje pratioce na društvenim mrežama objavom fotografije na kojoj se vidi njeno golo rame na kojem je istetoviran datum 29.12. i malo srce pored toga.

Mnogi su zaključili da je ova tetovaža posvećena njenom partneru Anđelu Rankoviću, što je dodatno potvrdio Anđelo koji je podelio Anitinu objavu i dopisao njihov datum, uz dodatak pesme "Više od sreće" Cece Ražnatović i Željka Joksimovića. Očigledno je da je njihova ljubav jača svakog dana, uprkos nedavnim spekulacijama o raskidu njihove veze.

Republika

Foto: instagram.com/aniita.stanojlovic

Anita Stanojlović posvetila Anđelu Rankovića tetovažu

Nedavno su se pojavile spekulacije o raskidu Anite i Anđela, posebno nakon što je Anita sa svog Instagram naloga obrisala sve zajedničke fotografije sa Anđelom i otpratila ga. Međutim, Anita je kasnije otkrila da je to bila samo šala kojom su se na kratko poigrali sa svojim hejterima.

- S obzirom na to da nam danima hejteri prognoziraju raskid nakon završetka naše sezone, a početak nove, odlučili smo da se danas poigramo malo sa njima i da im bar na par sati priuštimo malo zadovoljstva u njihovim bednim životima - izjavila je Anita.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Anita Stanojlović i Anđelo Ranković uživaju u vezi

Inače, Anita i Anđelo često koriste društvene mreže kako bi delili deliće svoje ljubavne priče sa svojim pratiocima. Njihove objave često bude oduševljenje kod fanova, a javnost s nestrpljenjem prati svaki njihov korak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading