FILIP CAR POSLAO ANĐELI ĐURIČIĆ SPECIJALNU PORUKU U ELITU 8: Aleksandra Nikolić je PROŠLOST, sada je sve jasno! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Car uputio Anđeli Đuričić neočekivanu rođendansku čestitku!

FILIP CAR POSLAO ANĐELI ĐURIČIĆ SPECIJALNU PORUKU U ELITU 8: Aleksandra Nikolić je PROŠLOST, sada je sve jasno! (FOTO)

Foto: youtube.com/printscreen

Crnogroka Anđela Đuričić, popularna učesnica rijalitija, danas proslavlja svoj rođendan u omiljenom ambijentu svih učesnika – Šiša baru, kao i prethodnih godina. Uz odličnu muziku, hranu i društvo, Anđela će sa cimerima iz "Elite 8" proslaviti ovaj trenutak, dok ne prestaju da pristižu rođendanske čestitke i poruke od brojnih prijatelja i obožavalaca.

Jedna od najzanimljivijih čestitki koje je Anđela primila dolazi od njenog bivšeg cimera iz rijalitija, Filipa Cara. Ovaj neočekivan gest izazvao je pažnju javnosti, s obzirom na njihov specifičan odnos tokom zajedničkog boravka u rijalitiju. Iako su se njihove životne staze razišle, Filip je odlučio da Anđeli uputi rođendanske želje, što je izazvalo buru emocija među fanovima.

Republika

Foto: instagram.com/andjelaadjuricicc

Filip Car čestitao rođendan Anđeli Đuričić

Naime, Car se Đuričićevoj javno obratio putem društvene mreže Instagram i čestitao joj rođendan uz objavu njene fotografije.

- Srećan rođendan, ljudino - napisao je bivši zadrugar u svojoj objavi, a još uvek nije poznato da li je Filip Car poslao neki poklon Anđeli na adresu imanja u Šimanovcima uz svoju čestitku.

Republika

Foto: instagram.com/filip_car_capo_ck

Filip Car čestitao rođendan Anđeli Đuričić

Inače, interesantno je napomenuti da Anđela Đuričić ima blizak odnos sa Aleksandrom Nikolić, bivšom verenicom Filipa Cara, koja je Anđeli bila velika podrška tokom teških trenutaka. Anđela je bila uz Aleksandru tokom trudnoće i nakon porođaja, što dodatno naglašava njihovu bliskost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading