ELITNA BOMBA! U programu se izlanuli, otkriveno ko večeras stiže u Šimanovce - RASKRINKAĆE veliku tajnu!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Takmičari se izlanuli u programu koja starleta večeras ulazi u Elitu.

ELITNA BOMBA! U programu se izlanuli, otkriveno ko večeras stiže u Šimanovce - RASKRINKAĆE veliku tajnu!

Foto: Shutterstock, Printscreen

Njagledaniji rijaliti ,,Elita 8" započeo je pre nedelju dana, obećavajući gledaocima neviđenu dozu uzbuđenja i nezaboravnih trenutaka. U Beloj kući trenutno boravi impresivnih 59 učesnika, a prvi nominovani takmičar od strane "Odabranih" je Nenad Macanović Bebica.

Foto: Printscreen/Pink TV

Nenad Macanović Bebica Elita 8

 


Ove godine, produkcija je odlučila da preskoči prve redovne nominacije, najavljujući specijalnu emisiju za subotnju noć, uz vanredno ubacivanje novih takmičara. Uzbudjenje je dodatno podgrejala Instagram stranica koja je objavila snimak Uroša Stanića koji najavljuje ulazak Slađe Poršeline, ali zvanična potvrda ove informacije još uvek izostaje. Ipak, Pink televizija najavljuje useljenje novih lica, što dodatno pojačava iščekivanje gledalaca.

Foto: printscreen/RTV Pink

Slađa Lazić Elita 8

 

- Stefani nema poene, jedino zbog Munje, ali to nikog ne zanima. Slađa ulazi 13-tog. - ispričao je Uroš. 


Ova sezona Elita 8 donosi mnogo iznenađenja i neizvesnosti, te će sigurno biti nezaboravna kako za takmičare, tako i za vernu publiku koja prati svaki korak učesnika. S obzirom na dosadašnji tok takmičenja, možemo očekivati da nas očekuju brojne nepredvidive situacije i dramatični obrti, koji će dodatno začiniti već napetu atmosferu u Beloj kući.

Ostaje nam da vidimo ko će večeras postati ravnopravni takmičar ,,Elite 8". Mnogi gledaoci spekulišu da će se naći večeras i druga imena u studiju. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading