ŠOK-PREOKRET! ASMIN PROMENIO PLOČU, PORUČIO ANELI DA SLUŠA SVOJE SRCE: "Osetio sam na svojoj koži koliko boli kad neko hoće da ti uništi ljubav..."

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Priznao da majci svog deteta želi sve najbolje.

ŠOK-PREOKRET! ASMIN PROMENIO PLOČU, PORUČIO ANELI DA SLUŠA SVOJE SRCE: "Osetio sam na svojoj koži koliko boli kad neko hoće da ti uništi ljubav..."

Foto: printscreen/RTVPink

Nekadašnji emotivni partneri Aneli Ahmić i Asmin Durdžić, koji su od prethodne sezone "Elite" vodili medijski rat do istrebljenja nakon što je učesnica "Elite 8" izašla u javnost da ju je otac njenog deteta prevario sa poznatom starletom Stanijom Dobrojević, oko čega se zavrtela glavna priča u rijalitiju.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić pored Mateje Matijevića odmah razvuče osmeh

Njih dvoje su i po njenom izlasku u spoljni svet osipali drvlje i kamenje jedno po drugome, a oko deteta su poručili da mogu razgovarati samo preko suda i advokata.

Međutim, kako se Aneli u ovoj sezoni zbližila sa mlađanim Matejom Matijevićem, sa kojim od utorka provodi mnogo vremena i mnogi očekuju da će ući u vezu, iako oni pokušavaju da se ograde od toga, i njen bivši je iznenada smekšao.

Republika

Foto: Instagram.com

Asmin Durdžić pored Stanije Dobrojević posto bolji čovek

Štaviše, on je potpuno promenio ploču, pa je počeo i javno da podržava njenu novu ljubav.

Svako treba sam za sebe da bira i da sluša svoje srce. Ovog malog ne poznajem i ne bih da ga komentarišem. Ja glasam za ljubav i želim svima da se vole. Mene su uništavali zato što sam zavoleo Staniju i osetio sam na svojoj koži koliko to boli kad ti neko želi uništiti ljubav i ono što voliš, tako da ja to nikad neću nikome poželiti. Tako da želim dotičnoj i svima sve najbolje - izjavio je Asmin za Pink.rs na opšte zaprepašćenje dela javnosti koja prati dešavanja iz rijalitija.

Da li je ovo samo privremeno primirje ili neko novo zatišje pred budu ostaje da ispratimo, ali da je neobična reakcija nakon burnog i turbulentnog perioda između ovo dvoje medijski eksponiranih ličnosti, to ne može proći neopaženo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading