LEPI MIĆA PRODAO 11 GODINA ŽIVOTA: Evo koju CIFRU u rijalitiju uzima na NEDELJNOM NIVOU!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kaže da mu je ovo hobi, a zarada mu bolja nego da je na bilo kom poslu.

LEPI MIĆA PRODAO 11 GODINA ŽIVOTA: Evo koju CIFRU u rijalitiju uzima na NEDELJNOM NIVOU!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Osma sezona rijalitija "Elita" započela je spektakularno 7. septembra na Pink televiziji, privlačeći pažnju gledalaca širom regiona. Ovog puta, velelepno imanje u Šimanovcima postalo je dom novim takmičarima, ali i nekim poznatim licima iz prethodnih sezona.

Jedno od iznenađenja za publiku bio je povratak Lepog Miće, dugogodišnjeg učesnika rijalitija "Zadruga". Naime, Mića je već osmu godinu učesnik ovakvih formata, a svoju popularnost stekao je i kao takmičar u rijalitiju "Farma", gde je sarađivao sa televizijom Pink u petoj, šestoj i sedmoj sezoni.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Lepi Mića priča da mu je rijaliti hobi, a od njega živi bolje nego od bilo kog posla

Jedna od intrigantnih informacija koja je privukla pažnju jeste Mićin navodni dogovor sa Velikim Šefom o nedeljnoj zaradi od 1.200 evra. Ova suma je privukla pažnju javnosti, a ostaje da vidimo kako će se odraziti na njegovo ponašanje i strategiju u rijalitiju "Elita".


Osim Lepog Miće, na imanju u Šimanovcima pojavili su se i drugi takmičari, spremni da se takmiče za prestižnu titulu pobednika. Ova mešavina novih i starih učesnika obećava uzbudljive intrige, sukobe i prijateljstva, čime je publika već zainteresovana za novu sezonu.

U prethodnim sezonama rijalitija "Elita", publika je imala priliku da se upozna sa različitim intrigantnim ličnostima, ali i da prati njihove životne priče, strasti i sukobe.

Očekuje se da osma sezona donese nove nezaboravne trenutke, te da će gledaoci biti neprekidno zainteresovani za dešavanja na imanju u Šimanovcima.


S obzirom na početak osme sezone rijalitija "Elita", očekuje se da će ova sezona doneti još više uzbuđenja, intriga i emocija za gledaoce.

Povratak Lepog Miće, zajedno sa novim i starim takmičarima, obećava nezaboravne trenutke i snažne reakcije publike.

Ostaje nam da pratimo dalji razvoj događaja i sa nestrpljenjem isčekujemo nove epizode.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (4)

Loading
Miloja Misirača

14.09.2024 22:40

Povremeno sam pratio ovaj program, ali kada vidim ovog degena ponovo u ovom programu, mijenjam kanal.

dušanka

15.09.2024 05:40

SVAKA NJEMU ČAST...NEŠKOLOVANOM I PRIMITIVNOM MIĆI...ALI MI NIJE JASNO DA UCENJUJE I ONESPOSOBLJAVA DRUGE LJUDE NA TOM NIVOU...KAO DA JE DOBIO DOKTORSKU DISERTACIJU...MISLI DA SE SVI MI ZAKOPČAVAMO NA LEĐIMA...ON JESTE ZLO...PROKLET...ALI...NEMA PRAVO DA BILO KOGA PROZIVA...

Rade

15.09.2024 08:43

Kad je preminuo, kakva više zarada.

tanja

15.09.2024 09:17

Snasao se konobarcic. U Bosnu ne sme da priviri zbog potkazivanja svojih ljudi.