JELENA BAŠ NE GUBI VREME: Rešila da "OVERI" i ovog ZGODNOG cimera pre napuštanja "Elite 8"!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fizički se obračunala sa bivšim mužem, pa njemu pala u zagrljaj.

JELENA BAŠ NE GUBI VREME: Rešila da "OVERI" i ovog ZGODNOG cimera pre napuštanja "Elite 8"!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Učesnica "Elite 8" Jelena Ilić se u ovoj sezoni rijalitija, koja traje tek nedelju dana, izgleda potpuno pogubila.l Naime, dok mnogi zahtevaju njenu diskvalifikaciju zbog fizičkog nasrtanja na bivšeg supruga Ivana Marinkovića, ona već vreba priliku da, ako joj je već suđeno da bude izbačena odmah na početku, "overi" bar još jednog mlađanog cimera.

U poslednjim kadrovima iz Bele kuće, koje su gledaoci imali prilike da vide, dogodio se neočekivani ljubavni zaplet između takmičara Jelene Ilić i Marka Zeca.

Republika

Foto: printskrin

Jelena Ilić i Marko Zec se zbližili za kratko vreme

Njihovo flertovanje je dostiglo novi nivo, a poljupci u obraz jasno ukazuju na uzajamnu naklonost. Ova neočekivana romansa izazvala je pažnju gledalaca, jer je retkost da se tako otvoreno pokažu emocije u rijaliti okruženju.


Marko Zec je bio vrlo otvoren u izražavanju svojih osećanja prema Jeleni, ističući da se potpuno preda njenom dodiru. Njegove reči su izazvale pažnju javnosti, te se sada šuška o mogućnosti nove romanse među takmičarima.
Republika

Foto: printskrin

Jelena Ilić i Marko Zec razmenjuju poljupce

Međutim, ljubavni zapleti nisu jedina tema koja intrigira gledaoce rijalitija "Elita 8".

U sinoćnoj emisiji uživo došlo je do žestokog obračuna između bivših supružnika Ivana Marinkovića i Jelene Ilić, koji je rezultirao reakcijom obezbeđenja.

Nasilje nije retkost u rijaliti svetu, ali je ipak izazvalo veliku pažnju kada je Jelena fizički nasrnula na svog bivšeg supruga. Pravila o nenasilnom ponašanju su jasna u "Eliti 8", te je Veliki Šef reagovao kažnjavanjem Jelene mesečnim honorarom zbog nepoštovanja pravila.

Ovi događaji su dodatno zakomplikovali dinamiku u rijaliti svetu, ostavljajući gledaoce u iščekivanju daljih dešavanja. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading