PORŠELINA URNISALA IVANA MARINKOVIĆA! Čim je ušla u Elitu poručila mu jedno, jedva je uspeo da se opere od ovoga!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Blinda je napravila haos čim je kročila na imanje!

PORŠELINA URNISALA IVANA MARINKOVIĆA! Čim je ušla u Elitu poručila mu jedno, jedva je uspeo da se opere od ovoga!

Foto: ATA Images, ST/Vladimir Lukić

Učesnica Elite 8 Slađa Lazić, juče se uselila na imanje, a čim je prišla crnom stolu počela je da se prepucava sa Ivanom Marinkovićem, sa kojim već duže vreme nije u dobrim odnosima. 

Pored jezivih uvreda koje mu je uputila, podsetila ga je i na vreme kada je bio u braku sa Jelenom Ilić, te je nastao muk za crnim stolom.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Slađa Lazić Blinda

 

- Ne bih previše da dužim što se Ivana tiče, ali već sam rekla kako ga zovem. On je za mene kravlja pi*da, tako da nema tu više šta da se doda. Samo ću da ga podsetim na to šta je sve radio dok je bio u braku sa Jelenom. Bolje bi mu bilo da se ne kači za mene - rekla je Slađa, a Ivan je samo gledao u njenom pravcu i smejao se.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Slađa Lazić Blinda

 

Podsećamo, voditeljka Ana Radulović je u sinoćnjoj emisiji "Vanredno ubacivanje" najavila dolazak nove učesnice Elite 8, Slađe Poršeline Blinde. Slađa je predstavljena kao takmičarka koja ulazi jača nego ikada, spremna da izdominira nad ostalim učesnicima.

Foto: Printscreen/Pink TV

Ivan Marinković i Jelena Ilić

 

Odmah na početku emisije Slađa je prokomentarisala odnos Aneli Ahmić i Mateje Matijevića, te je istakla da se dopisivala letos sa njim i da su trebali da se vide, ali zbog njegove operacije su odložili. 

Dopisivala sam se sa Matejom, tako da... Letos... Nismo se nešto dopisivali mnogo, ali znamo se. Nismo se videli, ali je on imao operaciju, prija mi Mateja, kulturan dečko, sladak je, ali sve to vreme koje Aneli provodi sa tim... Tek je prošlo sedam dana, Aneli je dosadno bez mene, poslat mi je klip danas da me je dozivala, da joj trebam. Ja ću opet kao njen prijatelj i buduća kuma, mi smo kume, tako smo se dogovorile. Kada je ostala u drugom stanju, ja sam bila tu uz nju, ona mi je rekla da ako bude rodila dete, da ću kumovati, meni je to bila velika čast, pa je tako ostalo... To je jedno neraskidivo prijateljstvo. Osim nje, meni je bitno da je ona srećna - otkrila je Slađa. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading