ANĐELI ĐURIČIĆ SAOPŠTENE NIKAD VEĆE REČI PONIŽENJA: Prebledela u sekundi kao KRPA, odmah stpustila GLAVU od blama (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije znala šta ju je snašlo!

ANĐELI ĐURIČIĆ SAOPŠTENE NIKAD VEĆE REČI PONIŽENJA: Prebledela u sekundi kao KRPA, odmah stpustila GLAVU od blama (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Sinoć je u rijaliti programu "Elita 8" došlo do vanrednog ulaska još jedne učesnice, Slađe Lazić Poršeline. Odmah po ulasku, Slađa je počela da se pozdravlja i upoznaje sa ostalim učesnicima, osim sa Anđelom Đuričić, kojoj je jasno poručila da ne želi da se pozdravi s njom. Međutim, ono što je izazvalo posebnu pažnju jeste reackija mlade Crnogorke.

Naime, Đuričićeva je u trenutku kada joj je Poršelina saopštila da ne želi da se ruku sa njom, samo okrenula glavu i u sekundi prebledela kao krpa, a zatim i spustila pogled.

- Sa tobom neću da se pozdravim naravno - rekla je Lazićeva i prošla pored Anđele, pa nastavila da se pozdravlja sa ostalima.

Međutim, ono što je izazvalo posebnu pažnju jeste njen emotivan susret sa Anđelinim bivšim dečkom, Matejom Matijevićem, kada su se srdačno zagrlili.

Nakon toga, Slađa je pristupila Stefanu Kariću, gde je iznela emotivnu poruku, nazivajući ga svojom "tihom patnjom". Ova izjava je izazvala pažnju ostalih ukućana, budući da je bila dovoljno glasna da je čuju svi prisutni.

- Ovo je moja tiha patnja - rekla je Slađa tako da su ipak svi okolo čuli.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Slađa Lazić i Stefan Karić Elita 8

Čini se da Slađa nije gubila vreme ni sa kim drugim, jer je odmah upoznala sa Nikolom Škatarićem od strane Danijela Dujkovića Munjeza. On je Slađi predstavio Nikolu kao njenog dečka, što je dodatno začinilo atmosferu unutar Bela kuće.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Nina

18.09.2024 22:09

Zar je toliko bitna jedna porselina,Jel se pozdravila sa Andjom.Celo Uzice zna ko je I sta je,cime se Bavi.Andja se zaljubila u jednog idiota Nije prepoznala ko je I kakav pogresila je a Porselina????????mozes Andji noge da obrises,