MARIJA KULIĆ DOBILA ŠOK VESTI O MILJANI! Usledilo zvanično saopštenje PRODUKCIJI!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić napravila je veliki problem.

MARIJA KULIĆ DOBILA ŠOK VESTI O MILJANI! Usledilo zvanično saopštenje PRODUKCIJI!

Foto: ST/Vladimir Lukić, printscreen/zadruga

Kamera rijalitija "Elita 8" zabeležila je nezapamćen prizor u apartmanu Miljane Kulić, koji je šokirao gledaoce. Naime, u toku snimka primećen je totalni nered i haos u prostoriji u kojoj Miljana provodi svoje dane.

Gledaoci rijalitija su bili zgroženi prizorom koji im je prikazan - odeća i različiti predmeti razbacani su po podu, dok je sto bio pretrpan prljavim sudovima i otpacima. Ovaj prizor izazvao je lavinu komentara na društvenim mrežama, a mnogi su izrazili svoje negodovanje i nevericu.

Foto: instagram.com/printscreen

Miljana Kulić apartman u Eliti 8

 

Sada se oglasila i njena majka Marija Kulić. Naime, Mariji su na Instagram poslali fotografije uništenog i demoliranog apartmana, ali ona je svoju ćerku ovog puta branila. Marija je poručila osobi koja joj je poslala fotografiju da će Miljana sve srediti kada bude došla sebi:

Srediće Miljana, htela je da buda više u programu. Sredi ona to za jedan dan, čak, mislim i da je čekala nedelju da bude više vremena, jer nema emisija. Nemoj da radi druge stvari, a čišćenje će svakako biti - napisala je Marija na Instagramu. 

Republika

Foto: Instagram.com

Marija Kulić Instagram

Marko Đedović izneo je mišljenje o Miljani i Ivanu:

- Debili veruju da su se mama i tata pomirili zbog deteta. Miljanu ne krivim toliko, ona pokušava da opere tu svoju porodičnu priču. Negde mi je žao bude, a on to sve zna i zloupotrebljava Miljanu. To je nenormalno, da on priča da će baba i deda da umru, da će im se smejati sa spomenika. To je seljačka patetika, neću da komentarišem to pomirenje. Što dete nema sliku sa mamom i tatom, ako su se zbog njega pomirili? Miljana je tad bila sa Zolom u stanu, a on je išao na lekarski pregled, koji može da se pomeri za 3-4 dana. Oboje su tog dana bili slobodni, ona je tad verovatno imala se*s sa Zolom - tvrdio je Marko u emisiji.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Koja

15.09.2024 19:24

Da,da sredite ona to . Ona je velika domaćica i majka . Sa detetom od 6 godina ukupno je možda provela 6 meseci. Jer ova bolesna porodica živi od psihički bolesne žene.