SKANDALOZNA PORUKA IZ SPOLJNOG SVETA ZA JELENU ILIĆ: Prekršila STROGO OBEĆANJE, objavljen video njene prijateljice koja je se ODREKLA!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Ilić ni ne sluti šta se dešava napolju!

SKANDALOZNA PORUKA IZ SPOLJNOG SVETA ZA JELENU ILIĆ: Prekršila STROGO OBEĆANJE, objavljen video njene prijateljice koja je se ODREKLA!

Foto: Printscreen/Pink TV

Takmičarka ,,Elite 8" Jelena Ilić Marinković sve je iznenadila svojim ulaskom, a već prvog dana imala je žestok obračun sa svojim bivšim parnterom i suprugom Ivanom Marinkovićem. Međutim, dok Jelena misli da je napolju sve u redu, sa druge strane, njena bliska prijateljica Izabela Alijoski razvezla je jezik. 

Foto: Printscreen/PINK

Jelena Ilić Marinković Elita 8

 

Izabela je istakla da je razočarana u Jelenu zbog njenih postupaka i odnosa sa ostalim takmičarima, verovatno aludirajući na njenu relaciju sa Markom Zecom. 

Izabela je istakla i još da je razočarana zbog toga što Jelena nikome nije ispričala za dogovor koji je postigla sa Ivanom pre ulaska u Elitu 8. 

Foto: printskrin

Jelena Ilić i Marko Zec

 

- Znate kad vas neko razočara, kad nešto obeća, a nikad ništa ne ispuni. To ne ugrožava nikog od nas, ali ona sebi šta radi, nju ništa nije konkretno nije provocirao, ali ona izgubi kompas i prekrši dogovor koji su imali, za koji niko od nas nije imao. Onda se dešava da on neće da ćuti i krene da priča sve i onda dobije šta je tražila i onda on iznosi istinu, a evidentno je da je istina, Ivan ne izmišlja i onda je ona sada bensa i kivna na sebe, što je sebe dovela u tu situaciju, niko je nije terao i onda šta ćeš, plačeš, ulaziš u te faze gde je ponašaš kao monstrum i šta dalje da pričamo - ispričala je Izabela, a ceo snimak možete pogledati u nastavku:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading