PUKLA BRUKA U ELITI! Marko Zec uhvaćen sa MUŠKARCEM na delu! Jelena Ilić ne sme da sazna za OVU ISTINU! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Zec će morati da objasni mnogo toga!

PUKLA BRUKA U ELITI! Marko Zec uhvaćen sa MUŠKARCEM na delu! Jelena Ilić ne sme da sazna za OVU ISTINU! (FOTO)

Foto: ST/Vladimir Lukić

Na društvenim mrežama nedavno se pojavio snimak koji je šokirao gledaoce rijalitija "Elita 8". Na snimku se vidi kako takmičar Mića Boj masira i dodiruje svog cimera Marka Zeca, što je izazvalo mnogo pažnje i polemike među fanovima ovog popularnog rijalitija.

Marko Zec, poznat kao veliki ženskaroš u rijalitiju "Elita 8", dosad je privlačio pažnju javnosti svojim šarmom i flertovanjem sa cimerkama. Međutim, snimak na kom se vidi da Mića Boj masira Marka Zeca izazvao je mnogo pitanja i spekulacija o pravoj prirodi njihovog odnosa.


Pored toga, Marko je nedavno bacio oko na takmičarku Jelenu Ilić, što je dodatno zakomplikovalo situaciju. Gledaoci sada sa nestrpljenjem očekuju razvoj događaja i pitaju se kako će se odnos između Marka i Jelene dalje razvijati, s obzirom na Mićinu ulogu u celoj priči.

Ovaj neočekivani preokret u rijalitiju "Elita 8" izazvao je brojne reakcije javnosti, a fanovi aktivno spekulišu o pravoj prirodi odnosa između Miće i Marka. Mnogi se pitaju da li je ovo samo prijateljski gest ili postoji nešto više iza ovog neobičnog ponašanja.

Foto: printskrin

Marko Zec i Jelena Ilić

 


Nakon ovog skandala, gledaoci jedva čekaju naredno izdanje rijalitija "Elita 8" kako bi saznali kako će se odnos između Miće, Marka i Jelene dalje razvijati. Očekuje se da će ova situacija dodatno začiniti atmosferu u kući i doneti nove zaplete i intrige među takmičarima.

Sve u svemu, ovo neočekivano zbližavanje Miće i Marka definitivno je uzdrmalo rijaliti svet, ostavljajući mnoge u nadi da će uskoro saznati istinu o njihovom odnosu.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading