I TEST KRVI POTVRDIO TRUDNOĆU! Miljana Kulić u suzama donela DEFINITIVNU ODLUKU - evo da li će ZADRŽATI BEBU!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijaliti zvezda van sebe nakon saznanja!

I TEST KRVI POTVRDIO TRUDNOĆU! Miljana Kulić u suzama donela DEFINITIVNU ODLUKU - evo da li će ZADRŽATI BEBU!

Foto: TV Pink/printscreen

Miljana

Kontroverzna rijaliti učesnica Miljana Kulić iznenadila je javnost pojavom prvih simptoma trudnoće. Iako je aktivno učestvovala u osmoj sezoni rijalitija "Elita" i redovno se pojavljivala za crnim stolom, Miljana je nedavno osećala loše, što je pokrenulo polemike na društvenim mrežama o mogućoj trudnoći.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljanin test

Jelena Ilić Marinković je nedavno otkrila da je Miljana boravila u hotelu sa Zolom neposredno pre ulaska u rijaliti, a Kulićeva nije demantovala tu informaciju. Takođe, Miljana je priznala da se više puta videla sa Zolom i da je bila u kontaktu sa njim, što je dodatno podstaklo spekulacije o mogućoj trudnoći.

- Ovaj put sam sigurna da to želim. Treba mi neko, treba mi da razgovaram. Treba mi Zola, treba mi mama - rekla je Miljana i ponovo javnosti pokazala pozitivan test na trudnoću.

- Mi smo celo leto bili zajedno i krili smo se da nas ljudi ne vide, pa eto, Žana nas je videla. I počela sam da se gojim, Drvence. Da jedem, noću da ustajem... - priznala je Miljana Drvetu mudrosti.

Foto: TV Pink/printscreen

Miljanin test krvi

- Stigao ti je i test krvi, ali ja bih reako da i on potvrđuje tvoje drugo stanje - reklo je Drvo, nakon čega se Miljana i sama uverila, a potom i briznula u plač.

Miljana je priznala da se veoma boji razgovora sa majkom, a koji je neizbežan. Nakon ovog razgovora, Miljana se uputila ka govornici, kako bi porazgovarala sa svojom porodicom.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading