STRAVIČNE VESTI ZA UČESNICU "ELITE"! Šok-informacija izazvala MUK na imanju, voditelj jedva preneo odluku!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnica "Elite" je momentalno spakovala stvari i napustila takmičenje.

STRAVIČNE VESTI ZA UČESNICU "ELITE"! Šok-informacija izazvala MUK na imanju, voditelj jedva preneo odluku!

Foto: Shutterstock, Printscreen

Voditelj Darko Tanasijević došao je po nominovane učesnike Mateju Matijevića, Nenada Macanovića Bebicu i Moniku Stanojkovu. Odigrali su jednu igricu, a potom je voditelj saopštio konačnu odluku, odnosno glasove publike:

- Imate pet kuglica, pet čaša i treba da ih stavite tu. Ako ispustite lopticu, idete ispočetka. Kad završite, stavite lopticu u gajbicu. Ko pobedi, dupliraće mu se glasovi - rekao je Darko.

Iako su joj se duplirali glasovi, Monika je dobila najmanju podršku od strane gledalaca, pa je napustila takmičenje nakon samo sedam dana:

 

- Onaj koji ima najviše ima 51 odsto glasova, druga osoba 48 odsto i osoba koja nas napušta ima 1 odsto - saopštio je Darko.

- Bebica ima 51 odsto glasova - rekao je Darko.

- U Eliti sa 48 odsto glasova ostaje Mateja. Napušta nas Monika - završio je on.

Nakon devet dana provedenih u "Eliti 8", Monika Stanojkova je napustila rijaliti nakon što je dobila najmanji broj glasova publike. U razgovoru sa voditeljkom Dušicom Jakovljević, Monika je iznela svoje utiske i otkrila da je već htela da napusti rijaliti. Takođe je pomenula da nema napetih situacija u Beloj kući, ali je otkrila da se Aneli Ahmić i Mateja Matijević muvaju, dok Uroš Rajačić i Milena Kačavenda to ne čine. Na pitanje da li će odmah otići svom oženjenom momku, Monika je odgovorila da će to videti i da se nada tome.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading