ZOLINOJ MAJCI SE SLOŠILO! Evo kako podnosi vest da će dobiti unuka! Komšije pritrčale odmah da pomognu (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je ova vest izazvala burne reakcije, Miljana tvrdi da je odlučna u nameri da rodi dete, uprkos protivljenju svoje majke Marije.

ZOLINOJ MAJCI SE SLOŠILO! Evo kako podnosi vest da će dobiti unuka! Komšije pritrčale odmah da pomognu (FOTO)

Foto: ATA Images

Učesnica Elite 8 Miljana Kulić je iznenadila mnoge otkrivši da je ponovo trudna, ovoga puta sa bivšim dečkom Lazarom Čolićem Zolom.

Foto: N. Mutić

Bosa Čolić, Zolina majka

 

Iako je ova vest izazvala burne reakcije, Miljana tvrdi da je odlučna u nameri da rodi dete, uprkos protivljenju svoje majke Marije Kulić, koja ju je najstrašnije izvređala tokom telefonskog poziva.

Foto: printscreen

Bosa Čolić, Zolina majka i Zola

 

Miljana je kasnije imala razgovor sa Darkom Tanasijevićem, gde se slomila na delove i plakala kao kiša, pa otkrila jezive detalje iz porodičnog doma.

Foto: M.P./ATAImages, Printscreen/Pink

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola

 

U isto vreme, Zolina majka Bosa teško podnosi celu situaciju, a kako smo saznali, njoj se slošilo nakon što je saznala da je Kulićka u drugom stanju.

Foto: ATA Images

Miljana Kulić

 

- Bosine komšije su bile u blizini, pa su joj odmah dali vodu. Ona je prvo počela da se smeje misleći da je neka fora u pitanju, ali je brzo shvatila da je situacija ozbiljna i da nema šale. Njoj je drago što će dobiti unuka, ali je mislila da je Zola skroz završio svaki kontakt sa Miljanom i da samo imaju zajedničku prošlost, bez ikakve ideje da se pomire ili budu intimni, što je on naravno krio od majke - priča nam izvor. 

Podsećamo, prava drama odvijala se sinoć na imanju u Šimanovcima, kada je Miljana Kulić prema kameri pokazala test za trudnoću koji je pozitivan. Njoj je produkcija odmah omogućila da pozove majku i Zolu, međutim, Marija je bila van sebe pa je vikala na Miljanu, dok se Zola trudio da joj pokaže da ne treba ni oko čega da se brine i da treba da se priseti dogovora koji imaju.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading