ZOLA NAPADNUT, HITNO MORAO DA REAGUJE! Stravični detalji isplivali na videlo, TRUDNA Miljana ovo ne sme da sazna!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lazar Čolić Zola odlučio je da nestane iz virutelnog sveta.

ZOLA NAPADNUT, HITNO MORAO DA REAGUJE! Stravični detalji isplivali na videlo, TRUDNA Miljana ovo ne sme da sazna!

Foto: M.P./ATAImages

Bivši učesnik rijalitija "Elita 7", Lazar Čolić Zola, doživeo je šokantno otkriće prošle noći - saznao je da će postati otac, jer je njegova bivša partnerka, Miljana Kulić, trudna. Ova vest je izazvala veliku pažnju javnosti i izazvala brojne reakcije širom nacije.


Međutim, situacija je dodatno komplikovana jer se Miljana Kulić trenutno nalazi u rijalitiju "Elita 8". Nakon što je vest procurela, Zola je počeo da trpi pretnje i napade putem društvenih mreža. Ovo je dovelo do toga da je odlučio da ugasi svoj Instagram profil kako bi se zaštitio od negativnih komentara i pritisaka javnosti.

Foto: Ata images

Lazar Čolić Zola Elita 7

 


Ovo nije prvi put da se privatni život bivših učesnika rijalitija nađe u centru pažnje javnosti. Rijaliti svet često izlazi izvan granica malih ekrana i utiče na živote učesnika čak i nakon završetka emisije. Zola i Miljana su već bili predmet medijske pažnje tokom svog učešća u prethodnom rijalitiju, ali ovaj najnoviji događaj je izazvao posebno veliku pažnju javnosti.

Očekivanje deteta je velika promena u životu bilo kog pojedinca, a posebno javnih ličnosti poput Lazar Čolić Zole. Očekuje se da će Zola preuzeti odgovornu ulogu oca, bez obzira na sve medijske spekulacije i pritiske javnosti. Ostaje da se vidi kako će se ova situacija dalje razvijati i kako će se Zola nositi sa novim izazovima koji mu predstoje.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading