IZBIO HAOS U NIŠU KOD KULIĆA! Otkrivamo šta se desilo sa Marijom zbog Miljanine TRUDNOĆE u Eliti 8!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić ne sme da sazna za istinu koja se desila.

IZBIO HAOS U NIŠU KOD KULIĆA! Otkrivamo šta se desilo sa Marijom zbog Miljanine TRUDNOĆE u Eliti 8!

Foto: ST/Tamara Pavišić, printscreen/RTVPink

Nedavno se desila prava drama u rijalitiju "Elita 8" kada je otkriveno da je Miljana Kulić trudna. Ova vest je šokirala kako učesnike rijalitija, tako i publiku širom regiona. Međutim, još veću pažnju privukla je odluka Miljanine majke, Marije Kulić, da obriše svoj Instagram profil kako bi se sklonila od raznih napada na nju.

Kada je objavljeno da je Marija Kulić obrisala svoj Instagram profil, to je izazvalo pravu lavinu komentara na društvenim mrežama. Mnogi su se pitali zašto je Marija donela ovu odluku i šta je tačno nateralo da se skloni sa Instagrama. Njeni pratioci su izrazili različita mišljenja, a neki su čak izrazili i svoje simpatije prema ovoj odluci.

Republika

Foto: Instagram.com

Marija Kulić obrisala Instagram profil

 


Iako su se mnogi pitali zašto je Marija Kulić donela odluku da obriše svoj Instagram profil, mnogi su pretpostavili da je ovo bila reakcija na pritisak javnosti i negativne komentare koji su se pojavili nakon otkrića Miljanine trudnoće. Kao majka koja je već bila izložena brojnim kritikama i napadima, Marija je odlučila da se povuče sa društvenih mreža kako bi zaštitila svoje mentalno zdravlje.

Iako je ova odluka izazvala mnogo pažnje i komentara, bilo je i onih koji su podržali Mariju Kulić u njenom potezu. Mnogi su istakli da je važno brinuti o svom mentalnom zdravlju i da je povlačenje sa društvenih mreža ponekad jedini način da se zaštiti od negativnih uticaja javnosti.


Ova situacija sa Marijom Kulić pokazala je koliko je važno razmišljati o sopstvenom mentalnom zdravlju, pogotovo u situacijama kada smo izloženi pritiscima javnosti i negativnim komentarima. Njen potez da obriše Instagram profil izazvao je mnogo reakcija, ali je istovremeno skrenuo pažnju na važnost brige o mentalnom zdravlju u eri društvenih mreža i javnog života.

BONUS VIDEO.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading