UČESNIK ELITE PRIKOVAN ZA BOLNIČKI KREVET! Prva fotografija HOSPITALIZOVANOG Samira Ramovića, evo kako IZGLEDA pred operaciju (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se iz Turske gde mu je zakazana transplatacija bubrega!

UČESNIK ELITE PRIKOVAN ZA BOLNIČKI KREVET! Prva fotografija HOSPITALIZOVANOG Samira Ramovića, evo kako IZGLEDA pred operaciju (FOTO)

Foto: printscreen/RTV Pink

Bivši učesnik rijaliti šou programa ''Elita 7'', Samir Ramović, suočava se sa teškim zdravstvenim izazovima, jer mu bubrezi otkazuju. Ova vest je potresla njegove mnogobrojne obožavaoce, ali nedavno je stigla nada u obliku srećnih vesti. Ramović je odlučio da se leči u inostranstvu, a još veću radost donosi informacija da će donor bubrega biti njegov ujak.

Prema poslednjim informacijama, transplantacija bubrega za Samira Ramovića zakazana je za sredu. Ovo je veliki korak ka njegovom oporavku i izlečenju. S obzirom na težinu situacije, ovo je vest koja je obradovala mnoge koji prate njegovu borbu. U javnost je sada isplivala i prv fotografiju bivšeg rijaliti takmičara iz bolničkog kreveta, koju je on podelio na društvenim mrežama.

Republika

Foto: printscreen/instagram

Samir Ramović u bolnici čeka operaciju

- Vidimo se za koji dan - napisao je optimistično Ramović u svojoj objavi na društvenoj mreži Instagram.

Podsećanja radi, kako bi rešio svoje zdravstvene probleme, Samir se sada obratio javnosti sa srećnim vestima - njegov ujak je pristao da mu donira bubreg, zbog čega će mu biti zahvalan do kraja života. Kako otkriva, transplatacija će se obaviti u Turskoj.

Dobio sam informacije, ujak će da mi bude donor, pokazalo se sve da može. U ponedeljak idem u ambasadu, a ako Bog da, u sredu će da bude transplatacija. Javio mi se čovek iz Bijeljine, bio je tu do samog kraja, hteo je da bude donor, pa se razočarao jer neće on. Osećam se kao da mi on daje bubreg, do kraja života će biti prijatelj moje porodice - rekao je Ramović nedavno za Pinkov portal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading