KUNG FU JELENA: Brutalnim udarcem u glavu oborila Ivana kao NINDŽA, pa popila TUŽBU KO VRATA!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ilićeva se svakodnevno fizički obračunava sa bivšim mužem.

KUNG FU JELENA: Brutalnim udarcem u glavu oborila Ivana kao NINDŽA, pa popila TUŽBU KO VRATA!

Foto: Printskrin TV Pink

Bivša supruga Ivana Marinković Jelena Ilić gotovo svakodnevno se fizički obračunava sa njim, a sada je isplivao snimak kako ga brutalno šutira ispod stomaka i u glavu.

Republika

Foto: Printskrin TV Pink

Jelena Ilić nasrće na Ivana kao razgoropađena zver

Žestok verbalni konflikt kod njih redovno eskalira u fizički obračun, koji se i ovoga puta desio u dvorištu imanja, kada je, u jeku svađe i haosa, Jelena nasrnula na Ivana i žestoko ga izudarala. Ilićeva je bivšeg partnera udarala pesnicama u glavu, šutnula nogom u predelu lica, ali i ispod stomaka, potom nastavila da pravi haos sve dok nisu došli cimeri, a potom i obezbeđenje kako bi ih razdvojili.

Snimak tuče završio je na jednoj stranici na Instagramu, a mnogi osuđuju ovakav vid njenog ponašanja, te smatraju da zaslužuje ne samo žestoku novčanu kaznu, već i diskvalifikaciju.

 

 

Mnogi se pitaju šta li mu je tek radila kod kuće, kad se ovako osmelila pred kamerama.

Republika

Foto: Printskrin TV Pink

Jelena Ilić udara Ivana pesnicom u glavu

Protiv Jelene Ilić je, prema navodima, podneta tužba za nasilje u porodici, dok je Veliki Šef već kaznio paprenom novčanom kaznom.

Jelena je prijavljena. Tužba će ići, po službenoj dužnosti, za nasilje u porodici - stoji u saopštenju na Instagram profilu Ivana Marinkovića. 

Inače, pored toga što je u "Eliti 8" pokazala najmračniju stranu svoje ličnosti, Jelena se u ovoj sezoni veoma zbližila sa Markom Zecom, sa kojim provodi dosta vremena, pa čak sa njim razmenjuje i nežnosti.

On ju je jutros čak probudio u rehabu, pa su zajedno produžili do Bele kuće, gde su pokupili stvari, a onda zajedno otišli i u tolaet. Kada je ušla da se kupa, Marko nije mogao da odoli da ne gleda njeno golo telo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Irena

17.09.2024 14:34

Auuu Tek sta je radila od Ivana dok je bila u stanu kod njega.Odmah diskvalifikacija I tuzba za nasilje u porodici.Ivan je Sve kazao istinu.Jelena sram te bilo ti si za lecenje devojko histericna,zasto ga nijesi pre ostavila nego ga provociras pa normalno je da ti odgovori,Jos je I malo kazao alk si se sama ukanalila.Vodi svoj zivot pusti coveka bre.Ovo je za zatvor I lecenje.