MILJANA IZABRALA OVO IME ZA BEBU! Moćno značenje se krije iza njega!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić otkrila ime za bebu!

MILJANA IZABRALA OVO IME ZA BEBU! Moćno značenje se krije iza njega!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Miljana Kulić

Miljana Kulić je sinoć otkrila javnosti da je odlučila kako će nazvati dete koje očekuje sa Lazarom Čolićem Zolom. U razgovoru sa Darkom Tanasijevićem, otkrila je da je odabrala ime za svoju devojčicu - Milica.

Izrazila je svoje oduševljenje time što će imati devojčicu, te je podelila svoje planove o tome kako će je oblačiti i negovati. Takođe, istakla je da joj je posebno značenje dala činjenica da će njena ćerka nositi ime po osobi koju voli i koju poštuje, poput Milice Mitrović, koju je opisala kao izuzetno milu, strpljivu i staloženu.


Ova odluka Miljane Kulić da svojoj ćerki da ime Milica, izazvala je pažnju javnosti, te su mnogi komentarisali njenu emotivnu povezanost sa ovim imenom i simbolikom koju ono nosi za nju.

Foto: printscreen/RTV Pink

Miljana Kulić trudna Elita 8

 

- Zvaće se Milica, ja to ime obožavam, onda ću u kući imati Željka i Milicu. Uvek sam želela da, ako dobijem devojčicu, joj dam neko milo ime, a Milica to jeste - rekla je Miljana.

Miljanina izjava da je oduvek želela da dobije devojčicu i da joj da "milo ime" kao što je Milica, ukazuje na njenu emotivnu vezanost za ovo ime i želju da svojoj ćerki pruži nežnost i ljubav. Takođe, njeno pominjanje Velike šefice i povezivanje sa osobom koju izuzetno ceni, dodatno naglašava duboko emotivno značenje ovog izbora imena.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić trudna Elita 8

 


Ova otvorena izjava o emotivnom značenju imena za svoje dete, dodatno je ojačala sliku koju javnost ima o Miljani Kulić kao majci, te je izazvala lavinu komentara i podrške na društvenim mrežama.

Nakon što je javno otkrila ime svoje buduće ćerke, Miljana Kulić je dobila veliku podršku od svojih fanova i pratioca na društvenim mrežama. Mnogi su se složili sa njom u vezi sa simboličkim značenjem imena Milica, kao i sa njenom željom da obogati svoj dom još jednim "milim" imenom. Takođe, mnogi su istakli da je ovo emotivan i lep gest prema osobi koju voli i poštuje.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
dušanka

18.09.2024 05:17

MILJANA...SVAKA TI ČAST...U SVAKOM POGLEDU...