PRODUKCIJA ZVANIČNO POTVRDILA MATORIN POVRATAK: Ovo je TAČAN DATUM njenog dolaska, voditeljka joj se odmah obratila! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Tomić Matora šokirala sve svojom odlukom!

PRODUKCIJA ZVANIČNO POTVRDILA MATORIN POVRATAK: Ovo je TAČAN DATUM njenog dolaska, voditeljka joj se odmah obratila! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bivša takmičarka rijalitija "Elita 7" i jedna od najkontroverznijih ličnosti domaće rijaliti scene, Jovana Tomić Matora, ponovo je privukla pažnju javnosti svojom najavom na društvenim mrežama. Naime, Matora je putem svog Instagram profila objavila da će sutra gostovati na televiziji Red, što je izazvalo veliku pažnju i spekulacije o njenom ponovnom ulasku u rijaliti svet.

Republika

Foto: Instagram.com

Jovana Tomić Matora Instagram

 


Jovana Tomić Matora je svojim kontroverznim ponašanjem i oštrim jezikom ostavila dubok trag u svetu rijalitija, stoga se njena najava gostovanja na televiziji Red dočekuje sa velikim iščekivanjem. Mnogi su već počeli da spekulišu da bi ovo mogao biti njen povratak u rijaliti avanturu, budući da će komentarisati teme o takmičarima ove sezone.

Jovana Tomić Matora je tokom svog boravka u rijaliti programima bila poznata po žestokim sukobima sa drugim takmičarima, ali i po hrabrosti da iznese svoje stavove i mišljenja. Njen povratak bi svakako bio značajan događaj za sve ljubitelje rijaliti programa, s obzirom na to da bi se ponovo mogli očekivati izazovi, sukobi ali i neizvesnost koja prati svaku rijaliti avanturu.


Nakon Matorine objave, društvene mreže su preplavljene komentarima i reakcijama očekivano uzbuđenih fanova. Mnogi su izrazili svoje oduševljenje i jedva čekaju da ponovo vide Jovanu Tomić Matoru na malim ekranima, dok su drugi skeptični i pitaju se da li je ovo zaista povratak u rijaliti ili samo gostovanje u emisiji.

Sutrašnje gostovanje Jovane Tomić Matora na televiziji Red definitivno će privući veliku pažnju javnosti, a da li će ono rezultirati njenim povratkom u rijaliti avanturu ostaje da se vidi. Ono što je sigurno jeste da će ova najava izazvati brojne komentare, spekulacije i rasprave među ljubiteljima rijaliti programa širom regiona. Ostaje nam da sa nestrpljenjem iščekujemo sutrašnje gostovanje i saznamo šta nam Matora ima novo da saopšti.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Boki

17.09.2024 19:23

Ooooo neeeee. Samo jos ona treba pored iritantne Kacavende i frfljavog Lepog Mice

Zoka

19.09.2024 01:37

Devojko zaposli se radi nešto,gde ti mladost prodje gledaj one roditelje razboleše se zbog tebe budaletino,ko te zna zna da si teška ljiga.