MARIJA PRIJAVILA ZOLU POLICIJI! Čolić zbog OVOGA popio krivičnu prijavu! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljanina majka odlučila da reaguje!

MARIJA PRIJAVILA ZOLU POLICIJI! Čolić zbog OVOGA popio krivičnu prijavu! (FOTO)

Foto: Shutterstock, ATA images, Printscreen

Bivša zadrugarka Marija Kulić, majka aktuelne učesnice "Elite 8" Miljane Kulić, odlučila je da prijavi Lazara Čolića Zolu nadležnim organima. Kako je istakla, angažovala je tim advokata iz Beograda, koji će se baviti ovim slučajem.

- Da, raspitala sam se ja već svugde. Koristeći psihički nestabilnu osobu i praviti joj dete jeste krivično delo. Sve mere sam preduzela i njemu već u četvrtak ide krivična prijava sa timom advokata iz Beograda - napisala je Marija putem storija na društvenoj mreži Instagram.

Republika

Foto: Instagram.com

Objava Marije Kulić

Podsećanja radi, Miljana je pre nekoliko dana uradila test za trudnoću i otkrila da je u drugom stanju, a kako tvrdi, otac njenog deteta je upravo Zola.

Inače, Marija se i juče oglasila putem društvenih mreža i otkrila da nije u stanju da čuva još jedno Miljanino dete.

- Kako meni da se neko sveti, neću ja da rađam, niti da ga čuvam. ja sa tom trudnoćom nemam nikakve veze. Očuvala sam tri ćerke i unuka, a druge koje rađaju neka čuvaju. Ja više nisam u mogućnosti zdravstveno! Tri operacije, 30 zračenja i tri hemioterapije i to bi bilo to od mene. Nemam nikakve veze ni sa trudnoćom, ni sa detetom - napisala je Marija na Instagramu juče.

Republika

Foto: Nebojša Mandić, youtube.com/pink.r, Printskrin/RTV PINK

Marija Kulić kivna na Miljanu i Zolu

Miljana je u ponedeljak veče saopštila da će zadržati Zolino bebu, jer je, kako je navela, na nagovor majke pre toga tri puta abortirala Čolićevu decu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
podrzavam

18.09.2024 21:45

Mariju sto prijavila stakora policiji ali Marija i Miljana su primer da je karma kucka na njihiovu zalost, ko zeli da mu se desava sto i njima izvolite vredjajte po pitanju nemorala njihova zivota i porodice Nema svetica i svetaca sto iz godne u godinu vidimo u Riajlitim pa van njih

Ljiljana

19.09.2024 02:00

Dali je krivično delo to što porodica Kulić zloupotrebljava psihički nestabilnu ćerku godinama? Šalju je u rijalitije, gde Miljana ima pozamašne honorare, od kojih živi kompletna porodica Kulić.