POZNATA LOKACIJA DISKVALIFIKOVANE UČESNICE ELITE 8: Evo gde se NALAZI, isplivao SNIMAK sa kamere! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uživo se uključila na mrežama!

POZNATA LOKACIJA DISKVALIFIKOVANE UČESNICE ELITE 8: Evo gde se NALAZI, isplivao SNIMAK sa kamere! (FOTO)

Foto: Printskrin/RTV PINK

Elita 8

Učesnica rijalitija "Elita 8", Sara Stijović, diskvalifikovana je iz daljeg takmičenja, a kako se navodi, uzrok hitnog napuštanja imanja u Šimanovcima je sukob od prethodne večeri sa cimerom Urošem Rajačićem

Da Sara više nije deo rijalitija govori i činjenica da se nedavno uključila uživo na društvenoj mreži Instagram, a kako se može zaključiti po ambijentu, izbačena takmičarka se nalazi kod kuće.

Republika

Foto: printscreen/instagram

Sara Stijović nakon diskvalifikacije iz Elite 8

Podsećanja radi, pre nego što je napustila šou, Sara je izazvala veliku pažnju gledalaca svojom šokantnom ispovešću o kriminalnoj prošlosti. Tokom razgovora sa cimerima, otkrila je da se kao tinejdžerka bavila kriminalnim aktivnostima i bila u vezi sa vođom kriminalnog klana. U tom periodu, kako je ispričala, bila je direktno uključena u razne opasne aktivnosti, uključujući trgovinu drogom, posedovanje oružja i učestvovanje u nasilnim situacijama, uključujući i ubistva.

Republika

Foto: Printscreen/PINK

Sara Stijović Elita 8

- Bavila sam se kriminalom, svašta sam uradila. Uhvatila sam se sa vođom klana. Bila sam već vođa i bilo je droge, oružja i ubistava. Ušla sam ovde da savetujem druge da ne rade to što sam ja radila. Ima tu lepih stvari i dobrih para, ali mnogo toga ružnog gledaš i radiš - pričala je Stijovićeva u "Eliti", te dodala:

- Bila sam u vezi sa vođom klana i on je sad dobio doživotnu robiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading