MILAN I DARKO OČI U OČI NAKON SUKOBA: Tanasijević PREKINUO Miloševićev intervju, a onda je usledio ŠOK! (VIDEO)

Autor: M. Đ. / M. P.

Elita 8 | Farma 8

20.09.2024

22:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditelji zakopali "ratne sekire" pred kamerama!

Voditelj "Elite 8" Milan Milošević pojavio se večeras na proslavi Pinkovog portala, gde je govorio za predstavnike sedme sile o projektima ružičaste televizije, a u jednom trenutku intervju je prekinuo Darko Tanasijević, sa kojim Milan nije bio u dobrim odnosima ranije. Ekipa portala Republika našla se na licu mesta.

- Ne mogu da vam otkrijem ništa o "Farmi 8", kad ja nemam ništa sa tim. Za to pitajte Dušicu Jakovljević, ona je zaštitno lice - rekao je Milan.

U ovom trenutku je stigao Darko.

Republika

Foto: Republika

Darko prekinuo Milanov intervju

- To je onaj kolega što me je blokirao - ubacio se Tanasijević.

- Sad sam rekao da za "Farmu" pitaju Dušicu. Sad ću opet da te blokiram - dodao je Milošević.

- Zašto? - upitao je Darko.

- Nema nas u medijima. Mi to tako napravimo, viđali se sve vreme privatno. Idem na pregleda kod njega u Kovin - nastavio je Milan.

- Ide na kontrole, redovan je. Završim mu termin preko reda. Nije bilo svađa između nas, bilo je nevolja u raju, peckalica, ali i to je zanimljivo. BIlo mi je zanimljivo čačkanje, a on voli da se čačka - našalio se Tanasijević.

- Ja to radim kao dobar dan. Ali ništa zlonamerno. Svaki dan me zove na kafu. Nisam ja dokan kao on - istakao je Milošević.

Da je sada sve u redu među voditeljima, govori i činjenica da su se izljubili i pružili jedan drugom ruku pred kamerama, što možete videti na početku ovog teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading