HITNO OBRAĆANJE PRODUKCIJI U PROGRAMU: Pred svima tražio OBAVEZNO saslušanje, otkriveno sve šta se dešava!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Božo Franić se obratio svima.

HITNO OBRAĆANJE PRODUKCIJI U PROGRAMU: Pred svima tražio OBAVEZNO saslušanje, otkriveno sve šta se dešava!

Foto: TV Pink/printscreen

Učesnici "Elite" u Beloj kući glasaju za osobu koja ih je najviše razočarala, a reč je dobila Matea Stanković koja je progovorila o flertu Sofije Janjićević i Bore Terzića. Nakon nje je ustao Božo Franić koji je otkrio sve o tome šta je rekao produkciji i njegovom nadimku. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Matea Car Elita 8

 

- Ja moram da navedem Mimu, ona navodi Anđelu koja se zaljubila i imala je grešku. Svi smo mi glupi kad uradimo tako nešto, ali Mima isto to radi. Broj dva razočarala me Sofija jer se muva sa Terzom, mi to vidimo svi. Broj tri je Uroš Stanić, mislila sam da je drugačiji, ali je prevrtljiv, lažov i tako dalje. On je meni rekao da smrdim, a ja kad dođem mirišem isključivo na skup parfem - rekla je Matea.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Božo Franić Elita 8

 

- Ja se slažem sa Karićem da sam ja razočarao ljude jer nisam rekao svima šta stvarno mislim. Sad ću reći pravo mišljenje o svima, rekao sam produkciji da me zovu Žareti Mareti, to je moj alterego i boli me ku*ac za sve. Prva osoba je Uroš Stanić njega je Đole gasio i nema ga više nigde. Navao bih Gastoza jer je gospodin nevidljiv. Ja sam ga gledao kao šoumena, ali ovde se nekako izgubio. On je više šoumen i ne priliči mu da bude ovako ćutljiv. On mene ne može poniziti, treća osoba je deda Pero. On smrdi i vucara se po garniturama, kao beskućnik izgleda čovek. On je nezahvalan i bezobrazan za svoje godine - rekao je Boža Franić.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading