TERZA SVE PRIZNAO O AFERI! Ovo niko nije očekivao, stvari se već sad izmakle kontroli sa Milicom Veličković!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sofija Janićijević je izazvala kontroverze zbog nedostatka solidarnosti prema trudnoj verenici Borislava Terzića Terze!

TERZA SVE PRIZNAO O AFERI! Ovo niko nije očekivao, stvari se već sad izmakle kontroli sa Milicom Veličković!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Sofija Janićijević i Borislav Terzić Terza su u centru pažnje zbog svojih nedavnih postupaka u rijaliti šou programu Elita 8. Iako se oboje trude da negiraju svoj intimni odnos, njihove akcije i reči govore drugačiju priču.

Sofija Janićijević je izazvala kontroverze zbog nedostatka solidarnosti prema trudnoj verenici Borislava Terzića Terze, Milici Veličković. Iako je Milica u drugom stanju, čini se da Sofija nema nimalo saosećanja prema njoj. Umesto da pokaže podršku i razumevanje, Sofija se upušta u flert sa Borislavom, čime samo dodatno komplikuje već napetu situaciju.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Sofija Janićijević

 

- Ja uopšte ne gledam Terzu na taj način, a vidim da i on mene ne gleda, jer se ponaša isto sa svim devojkama - rekla je Sofija, a Terza se nadovezao:

Foto: Dragan Kadić, Printscreen/Pink TV

Sofija Janićijević i Terza

 

- Sofija možeš da pričaš šta hoćeš, ali ja znam zbog čeega sam ovde. Da li ćemo Milica i ja ostati zajedno ne znam, ali ja želim da osiguram sebe i svoje dete.

Foto: ST/Vladimir Lukić

Sofija Janićijević i Terza

 

Borislav Terzić Terza, s druge strane, takođe ne pokazuje puno pažnje prema svojoj verenici Milici, koja je u šestom mesecu trudnoće. Njegove reči o "osiguravanju sebe i svog deteta" ukazuju na nedostatak posvećenosti i pažnje prema partnerki u ovom delikatnom periodu.

Ostali učesnici rijaliti programa su izrazili svoje mišljenje o ovoj situaciji. Ivan je istakao da se njih dvoje sami povezuju, ne ostali ukućani, dok je Munja naglasio da Milica treba da bude Terzin prioritet. Očigledno je da je njihov odnos izazvao podeljene reakcije među ostalim učesnicima.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
dušanka

22.09.2024 05:26

GLUPI I PRIMITVNI TERZA ĆE PRVOM PRILIKO DA BUDE IZBAČEN, JER BEZ MILICE ON JE NIKOGOVIĆ...NIKOM INTERESANTAN...SEM JOŠ GLUPLJEM MUNJI...KOJE JE ISTO PROMAŠEN...NIKO BITAN...ŽALOSNO ZA OBOJICU GLUPIH I PROMAŠENIH FUDBALERA...NE SLUŽE IM NA ČAST