JELENA ILIĆ ZASKOČILA CIMERA! Popustile joj kočnice, pa je rukama morala da uradi JEDNU STVAR!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U jednom momentu ona ga je sočno poljubila u obraz!

JELENA ILIĆ ZASKOČILA CIMERA! Popustile joj kočnice, pa je rukama morala da uradi JEDNU STVAR!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Jelena Ilić

Učesnici Elite 8 Miloš Radulović i Jelena Ilić pokazali su da ih ne brine šta drugi misle o njima, a ona se posebno opustila! Naime, bivša žena Ivana Marinkovića spopala je cimera, pa se jasno videlo da joj prija njegovo društvo. 

Naime, sada su se njih doje osamili u rehabu gde Jelena spava, te je on seo na njen krevet, a ona je sve vreme držala naslonjenu glavu na njegovom ramenu i grlila ga.

U jednom momentu ona ga je sočno poljubila u obraz, a da li će im popustiti kočnice, ostaje nam da ispratimo.

Foto: RTV PINK printscreen

Jelena Ilić i Miloš Radulović

 

Podsećamo, Kada je Milan Milošević objavio da je Dragomir Mijatov diskvalifikovan iz rijalitija "Elita" i da mu preti tužba od 50.000 evra, javnost je ostala u šoku. Međutim, ubrzo se pojavio snimak razgovora Jelene Ilić sa Milošem Radulovićem Sonijem, tokom kojeg je Jelena otkrila šta se, prema njenom viđenju, zapravo dogodilo sa Dragomirom.

Foto: RTV PINK printscreen

Jelena Ilić i Miloš Radulović

 

Jelena je otkrila da je Dragomir samovoljno prestao da pije lekove pred ulazak u rijaliti. On je navodno imao probleme sa konzumiranjem lekova, što je izazvalo stanje anksioznosti, stresa i nervoze. Jelena je ispričala da je pokušala da mu pomogne, ali da je Dragomir bio uzrujan zbog nekih ličnih pitanja i da je naglo napustio prostoriju.

- Ja ne znam šta se tu radi. Pitala sam ga šta mu je. Onda mi je on indirektno objasnio da ima probleme sa... da pije neke lekove, i onda je odjednom prestao da ih pije pred ulazak. Verovatno mu je to izazvalo stanje anksioznosti, stresa i nervoze. Pitala sam ga kako da mu pomognem, jer nisam znala šta mu je. Išla sam sa njim po kući. On mi kaže: 'Sad ću da napravim haos, videćeš šta ću sad da uradim.' A ja ga pitam: 'Šta ćeš da uradiš i šta misliš da ćeš da postigneš? Ovde ne možeš ništa da uradiš. Ja ću da preskočim?' A šta ćeš da preskočiš? Ne postoji nijedan zid koji možeš da preskočiš. Ovde je sve zaključano. Znaš gde si - rekla je Jelena. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading