SAOPŠTENA INFORMACIJA O ZOLINOM ULASKU U ELITU! Zbog Miljanine trudnoće organizovano VANREDNO UBACIVANJE?!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zola se hitno oglasio, pa odgovorio na ključno pitanje.

SAOPŠTENA INFORMACIJA O ZOLINOM ULASKU U ELITU! Zbog Miljanine trudnoće organizovano VANREDNO UBACIVANJE?!

Foto: M.P./ATAImages, youtube.com/Zadruga Official

Popularna učesnica rijalitija šou programa "Elita 8", Miljana Kulić, nedavno je saznala da je u drugom stanju, i to ponovo sa svojim bivšim partnerom, Lazarom Čolićem Zolom. Međutim, iako je delovalo da u njihovom odnosu ponovo cvetaju ruže, Kulićeva je tokom prethodne noći provela neko vreme u pušionici sa cimerkom Slađom Lazić Poršelinom, te istakla da se oseća "zapostavljeno" od strane Zole dok nosi njihovo dete, ističući da je odlučila da stavi tačku na njihov odnos i krene dalje.

Naime, njoj smeta što joj Zola nije poslao cveće, niti pokušao da dođe do nje, a kako je sinoć bilo vanredno ubacivanje u Elitu, mnogi su mislili da će baš ugledati njega na vratima. 

Republika

Foto: M.P./ATAImages, Printscreen/Pink

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola

Zola je juče jasno stavio do znanja da ne ulazi u Elitu 8 sada, ali da je vrlo verovatno da će ga publika u nekom momentu ponovo gledati na velelepnom imanju u Šimanovcima, zajedno sa trudnom Miljanom. Čolić je zaintrigirao svoje pratioce, koji se pitaju šta će se dogoditi sa njihovom bebom, s obzirom da Miljana tvrdi da trenutno održava trudnoću, jer joj je doktor saopštio da je moguće da je u pitanju vanmaterična trudnoća:

- Vidim da me mnogi pitate da li ulazim večeras u rijaliti ili uopšte ovu sezonu. Večeras sigurno ne ulazim, ali za naredni period sve je moguće - napisao je Zola, pa zaintrigirao publiku.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Lazar Čolić Zola

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading