ANĐELA ODUVALA GASTOZA! Reper doživeo HLADAN TUŠ u Eliti 8, sasekla ga u sekundi (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na sve načine pokušava da joj ugodi!

ANĐELA ODUVALA GASTOZA! Reper doživeo HLADAN TUŠ u Eliti 8, sasekla ga u sekundi (FOTO)

Foto: printscreen/RTV Pink

Nenad Marinković Gastoz, popularni učesnik rijalitija, pokazao je svoju domaćinsku stranu kada je odlučio da pripremi jelo za svoje cimere. U jednom trenutku, on je čak ponudio cimerki na koju je, po svemu sudeći bacio oko, Anđeli Đuričić, da im se pridruži u obroku, ali ona nije bila previše zainteresovana za tu ponudu.

Međutim, iako je Gastoz ljubazno ponudio Anđeli da se pridruži njima za stolom, ona je odlučila da ljubazno odbije tu ponudu.

- Anđo, hoćeš li malo pirinča? Ajde, dođi malo da jedemo pirinač - kazao je Gastoz dok je servirao večeru cimerima.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Gastoz ponudio Anđelu večerom

- Ne, neću. Hvala ti - rekla je Anđela kratko.

Podsećanja radi, voditelj Darko Tanasijević nedavno ušao je u Belu kuću i postavio zadatak devojkama da izaberu po par momaka iz rijalitija "Elita 8" od kojih će uzeti savršene delove tela ili manire. Reakcije devojaka nisu izostale, a svaka od njih je imala svoje preferencije i specifične izbore. Međutim, kada je red došao na Anđelu Đuričić, sve za crnim stolom je iznenadila svojim odabirom.

Pa meni je sve savršeno kod Uroša Stanića, ja bih takvog dečka po izgledu htela. Kultura može od Karića, oči od Gruje, on ima prelepe oči - rekla je Anđela i poptuno zaobišla Nenada Marinkovića Gastoza, dok se voditelj kroz složio da joj treba takav muškarac u rijalitiju, uz opasku da i nije bila baš iskrena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading