ANITA ANĐELU NAPRAVILA HAOS! Evo zbog čega se konstantno svađaju! Fanovi šokirani njenim ponašanjem prema manekenu!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Par već neko vreme ima velike nesuglasice!

ANITA ANĐELU NAPRAVILA HAOS! Evo zbog čega se konstantno svađaju! Fanovi šokirani njenim ponašanjem prema manekenu!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Anita i Anđelo

Nekadašnji učesnici Elite 7 Anđelo Ranković i Anita Stanojlović već neko vreme imaju problema u odnosu, a kako se priča, navodno se non stop svađaju jer je on škrtica kada je novac u pitanju. Anita se mirila sa Anđelom svaki put posle svađe, ali sada je svima jasno da je ovo kap koja je prelila čašu i da je teško da će opet da se pomire. 

Foto: Ata images, Republika

Anđelo Ranković i Anita Stanojlović

 

- Oni se trude da u javnosti predstave to kako je sa njima sve u redu i da super funkcionišu, ali to ipak nije tako. Aniti smeta to što Anđelo postavlja pravila u vezi, ona ne sme ništa da kaže jer on neće da trpi ljubomoru, pa se u javnosti predstavlja kao jaka žena koja sve može da podnese. Anđelo joj stvarno ne posvećuje pažnju,a za to je kriva i njegova majka, koja nikada nije skroz prihvatila Anitu - priča izvor za Star i dalje otkriva:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđelo Ranković i Anita Stanojlović

 

- Zbog toga se Anđelo sada skroz ohladio od nje, ali i on glumi da je sve okej jer imaju mnogo fanova koji ih podržavaju, pa neće da ispadne da je loš zbog njih. Oni su prošle nedelje imali raspravu i Aniti je baš prekipelo! Vrlo jasno mu je stavila do znanja da ona sebe ne vidi u takvoj vezi i da smatra da oni kao partneri treba više vremena da provode zajedno i da, kada već toliko izlazi po gradu, treba da povede i nju. Ona već duže vreme ima osećaj kao da je on sklanja od društva. Anđelo ni tada nije ulazio u raspravu, pa je sve izgledalo kao da mu je svejedno. Da li će se pomiriti to je pitanje, ali ovog puta bi Anđelo trebalo da se potrudi oko nje, ili će ovo stvarno biti kraj. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading