ZLATA PETROVIĆ RAZVEZLA JEZIK O SINU: Prvi put nakon ulaska u Elitu pevačica otkrila ISTINU iz porodičnog doma!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zlata Petrović bez zadrške progovorila o devojkama iz rijalitija.

ZLATA PETROVIĆ RAZVEZLA JEZIK O SINU: Prvi put nakon ulaska u Elitu pevačica otkrila ISTINU iz porodičnog doma!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Zlata Petrović

Mladi takmičar Jovan Pejić privukao je veliku pažnju javnosti od samog početka takmičenja "Elite 8". Osim što je sin poznatih ličnosti, voditelja Zorana Pejića Peje i pevačice Zlate Petrović, Jovan je svojom pojavom i ponašanjem ostavio snažan utisak na publiku.

Nakon Jovanovog ulaska u "Elite 8", njegova majka Zlata Petrović se oglasila za domaće medije, dajući svoje viđenje Jovanovog dosadašnjeg učešća u takmičenju. Njen komentar privukao je dodatnu pažnju javnosti i pokrenuo nove diskusije o Jovanovom napretku u takmičenju.

Foto: ST/Vladimir Lukić/Dragan Kadić

Zlata Petrović i njen sin Jovan Pejić

 

- Moju podršku je uvek imao, ima je i imaće je. Za sada sam zaista zadovoljna, sviđa mi se njegovo ponašanje, to je pravi Jovan. Kakav je kod kuće, takav je uglavnom i unutra - priča Zlata za Pink, a potom se dotakla i devojaka koje se vrte oko njenog sina: 

- Ja za sada ne vidim, jer znam Jovanove želje i kriterijume i mislim da se trenutno tamo ne nalazi takva devojka, ali ja sam uvek za ljubav i nemam predrasude. Mada, Jovan nikada nije ulazio prebrzo u neke odnose, treba mu vremena za upoznavanje i za ovo kratko vreme koliko je on tamo zaista ne vidim.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Zlata Petrović i njen sin Jovan Pejić

 

- Upravo sam to gledala. Jovan nije neko ko se svađa i nisam ga do sada viđala u takvim izdanjima. On je neko ko itekako zna da se izbori za sebe na jedan normalan i kulturan način, kao što je to slučaj i sada. Ja ću sada prvi put upoznati svoje dete u smislu tih svađa i branjenja, zapravo i on će sebe sada prvi put upoznati, jer se nikada nije nalazio u takvim situacijama do sada u životu.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading