UČESNIK ELITE MOŽE OPET U ZATVOR?! Isplivali šok-detalji o novom takmičaru, javnost ponovo u šoku zbog jedne stvari!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On je u studiju otkrio detalje o svom životu, a mnogi ga već smatraju za velikim zavodnikom u rijalitiju.

UČESNIK ELITE MOŽE OPET U ZATVOR?! Isplivali šok-detalji o novom takmičaru, javnost ponovo u šoku zbog jedne stvari!

Foto: Pink

Elita 8

Učesnik Elite 8 Luka Vujović već neko vreme je u žiži skandala nakon što su se pojavile informacije da je bio u zatvoru. Kako smo sada saznali, on je imao problema sa zakonom zbog krađe, a sada se otkrilo i kako je i šta radio.

- Luka ima problematičnu prošlost i to je nešto što ne može tek tako da se sakrije. Čula sam da je bio umešan u neke teške krađe, da je već robijao, ali da postoji mogućnost da opet završi iza rešetaka ako neki ljudi progovore. On je sad interesantan zbog Elite, ljudima malo fali da progovore i da sa nekim pričama izađu u javnost - priča nam izvor. 

Foto: RTV PINK printscreen

Luka Vujović

 

Podsećamo, novi takmičar rijalitija ,,Elita 8" Luka Vujović ušao je u subotu uveče i gledaocima se predstavio kao biznismen, koji je ostavio buran život iza sebe, a preko trnovitog puta došao je do velikog uspeha. 

Foto: RTV PINK printscreen

Luka Vujović

 

On je u studiju otkrio detalje o svom životu, a mnogi ga već smatraju za velikim zavodnikom u rijalitiju. Međutim, na društvenoj mreži su se pojavile fotografije, na kojima se tvrdi da je Luka Vujović bio uzatvoru, te da je zaboravio ili nije hteo da iznese detalje o svom životu pred kamerama. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Luka Vujović

 

Naime, na fotografijama se navodi da je Luka bio u nemačkom zatvoru, jer je upao u loše društvo, ali da generalno nije takav, te da ga mnogi pamte po boljim izdanjima. 

Voditeljka Ana Radulović najavila je novog učesnika Elite 8. Ona je najavila Luku Vujovića, koji je odmah ušetao u studio.

Mnogo mi je drago što ću biti deo ove ekipe. Meni je sve novo iskustvo, ali sam ubeđen da ću dobro da se snađem - rekao je on u studiju Pinka. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading